2 ανήλικοι μετανάστες μαζί με 2 ενήλικους συνεργούς.. επιτέθηκαν σε αστυνομικούς | Έκλεβαν αλκοολούχα ποτά από περίπτερο στην Μυτιλήνη

Σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων στη Μυτιλήνη για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, την Δευτέρα (16-10-2017) στη Μυτιλήνη, από  αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, δύο (2) ανήλικοι αλλοδαποί (15χρονος και 17χρονος) καθώς και δύο (2) αλλοδαποί (άνδρας-γυναίκα) ηλικίας 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής, της αντίστασης, της εξύβρισης και της απόπειρας ελευθέρωσης κρατουμένων.Ειδικότερα, ο 15χρονος και ο 17χρονος αφαίρεσαν από κοινού,  συσκευασίες αλκοολούχου ποτού, από περίπτερο στη Μυτιλήνη. Οι δράστες εντοπίστηκαν άμεσα από περιπολούντες αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκαν.

Ακολούθως, οι δύο 35χρονοι,  οι οποίοι βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, αντιλαμβανόμενοι το περιστατικό εξύβρισαν τους αστυνομικούς και προσπάθησαν, με τη χρήση σωματικής βίας, να αποτρέψουν τη σύλληψη των δύο ανήλικων δραστών.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι οι δύο ανήλικοι, προ τριημέρου, είχαν αφαιρέσει ξανά συσκευασίες αλκοολούχων ποτών, από το ίδιο περίπτερο. 

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.