Έτοιμος ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευης για το ταξίδι του στην Γ’ Εθνική- Την Κυριακή εκτός με τον Αήττητο Σπατων

Χωρίς άγχος και χωρίς να έχει τίποτα να χάσει ο Διαγόρας ξεκινά το ταξίδι του στην Γ’ Εθνική από τα Σπάτα και το δύσκολο ματς με τον Αήττητο.


Η κλήρωση έφερε την ομάδα της Αγ. Παρασκευής στην έδρα του μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ομάδα των Σπάτων, ωστόσο σε μια πρεμιέρα πάντα κρύβονται εκπλήξεις και στον Διαγόρα θέλουν να πιστεύουν πως μπορούν να την κάνουν παλεύοντας χωρίς άγχος.

Αγωνιστικά ο Πάπι Κουρούμα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, προπονήθηκε χτες, αλλά είναι ανέτοιμος και λογικά δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του ο Πελέκης, ενώ μέχρι και σήμερα οι άνθρωποι του Διαγόρα «τρέχουν» για να εκδώσουν τα δελτία των Τζόρνταν και Κατσάμπα που προέρχονται από Γαλλικό και Κυπριακό σύλλογο και υπάρχει πιο περίπλοκη διαδικασία.

Παράλληλα ο Διαγόρας προχώρησε και στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Κωτάτη, 22 ετών μεσοεπιθετικού από την Επισκοπή, ο οποίος προπονείται από προχθές με την ομάδα, δεν είναι όμως ακόμη έτοιμος για να αγωνιστεί.  Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Φέτσιας από την  Σάμο με βοηθούς τους Ντζουροπάνο και Βαλκάνο από την Δυτική Αττική.

Να σημειώσουμε πως η αποστολή του Διαγόρα θα ταξιδέψει αεροπορικώς την Κυριακή το πρωί για την Αθήνα και θα μπει στο πλοίο της επιστροφής το βράδυ της ίδιας ημέρας, γι’ αυτό τον λόγο η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 14.00.


Πηγή Νέα Της Λέσβου / Σ. Τσιντωτας