Η Φωτογραφία της ημέρας στην Λέσβο: «Το ανακαινισμένο παρκινγκ Παναγιουδας….»

Η Φωτογραφία της ημέρας


Επιτέλους ένα ανθρώπινο παρκινγκ στην Παναγιουδα

Ολοκληρώθηκαν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, οι εργασίες διαμόρφωσης χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στη Τοπική Κοινότητα Παναγιούδας.

Το εν λόγω έργο, θα αποτελέσει την λύση στο ζήτημα της στάθμευσης, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Έγινε ασφαλτόστρωση του χώρου, ακολουθήσουν οι απαραίτητες διαγραμμίσεις, καθώς και περίφραξη με το φύτεμα των κατάλληλων φυτών.

Ετσι δημιουργείται ένα νέος χώρος που διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες και εξυπηρετεί τις ανάγκες του λιμένα Παναγιούδας, καθώς και τις κυκλοφοριακές ανάγκες της περιοχής,  ικανοποιώντας το επιτακτικό αίτημα των δημοτών, για εξασφάλιση ικανού αριθμού θέσεων στάθμευσης.

Φωτογραφίες από facebook: Δήμαρχος Λέσβου…

Οι φωτογραφίες του Δημάρχου Λέσβου είχαν την λεζάντα «Ολοκληρώθηκε η επέκταση του πάρκινγκ Παναγιούδας και ο ευπρεπισμός του περιβάλλοντα χώρου. Ένα έργο που πραγματοποιήθηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου.»






**** Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τις 18:00 το απόγευμα θα δημοσιεύεται η φωτογραφία της ημέρας, που θα αλιεύουμε είτε από τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις που μας στέλνονται, είτε από τα κοινωνικά δίκτυα είτε από φωτογραφίες που μας στέλνουν αναγνώστες μας με μια μικρή περιγραφή η Φώτο-σχόλιο… (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)