Έναρξη εγγράφων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Λέσβου για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλλη, κάνει γνωστά τα παρακάτω:


Προκειμένου να προχωρήσουμε και εφέτος στην συγκρότηση και λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Λέσβου, καλούμε τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που ενδιαφέρονται, να καταθέσουν αίτηση  μαζί με αντίγραφο εκκαθαριστικού, στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης,  Αγίας Ειρήνης 10 στη Μυτιλήνη, τηλ. 22510-27501 εσωτ. 1, υπεύθυνη κα Βάσω Λαγουτάρη, από αύριο Τετάρτη 13/9 μέχρι και την Παρασκευή 29/9, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για να ξεκινήσει φέτος έγκαιρα η λειτουργία του φροντιστηρίου μας .

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι μαθητές που το οικογενειακό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 8.000,00 ευρώ με ένα παιδί, τις 10.000 με δύο παιδιά κ.λ.π. Θα συνεκτιμηθούν κοινωνικά κριτήρια (παιδιά μονογονεϊκών, πολυτέκνων κ.λ.π.). Ως εκ τούτου παρακαλούμε τους γονείς που διαθέτουν ανάλογα αποδεικτικά, να προσκομίσουν αντίγραφα τους.

Υπενθυμίζουμε ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Λέσβου, λειτουργεί με εθελοντές καθηγητές. Δυστυχώς κάθε χρόνο  έχουμε επάρκεια φιλολόγων και έλλειψη από καθηγητές μαθηματικούς, φυσικούς και χημικούς που να μπορούν να διδάξουν και στο Λύκειο.

Θερμή παράκληση στους εκπαιδευτικούς με τις αναφερόμενες ειδικότητες : ας μην στερήσουμε από αυτά τα παιδιά την βοήθεια μας και στον τομέα αυτόν της γνώσης!


 Έχει αποδειχθεί ότι ο κόπος και ο χρόνος σας πιάνουν τόπο. Τα παιδιά του Κοινωνικού μας Φροντιστηρίου θα σας δικαιώσουν. Δηλώστε και εσείς την συμμετοχή σας στα τηλέφωνα που προαναφέραμε.