ΝΟΔΕ Λέσβου «Γελοία δελτία Τύπου και αναφορές από τον βουλευτή Λέσβου Γιώργο Πάλλη για το μεταναστευτικό»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα αδικαιολόγητα προσπαθεί να δικαιολογήσει, με γελοία δελτία Τύπου και αναφορές,  ο βουλευτής Λέσβου Γιώργος Πάλλης, ο οποίος με θεατρινισμούς αποποιείται των ευθυνών του για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει, σε ότι αφορά το μεταναστευτικό,  η κυβέρνηση που εκείνος πρεσβεύει.
           
Ζητάει ενίσχυση σε προσωπικό της Υπηρεσίας Ασύλου για ταχεία και αξιόπιστη εξέταση αιτημάτων ποιών άραγε ; Μήπως των ανθρώπων εκείνων που ..λιάζονται και μετά εξαφανίζονται,  όπως είχαν πει σε δηλώσεις τους δικοί του «σύντροφοι»;
           
Φαντάζει τραγική ειρωνεία ότι απευθυνόμενος στην κυβέρνηση,  που ο ίδιος στήριξε για να αναλάβει τα ηνία της χώρας, χρησιμοποιεί τον όρο «πολιτική ηγεσία». Μήπως ο  κ. Πάλλης προσπαθεί να ξεχάσει ότι είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ή μήπως θέλει να μπερδέψει τους πολίτες της Λέσβου;

 Η κυβέρνηση που χωρίς φιλότιμο συνεχίζει να εκπροσωπεί έχει μετατρέψει το νησί μας σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών! Αν μη τι άλλο αυτό δείχνει ζητώντας να διασφαλιστούν καταλύματα για τους υπεράριθμους!

Ο κ. Πάλλης και σαν Δημοτικός Σύμβουλος και σαν βουλευτής είναι υπαίτιος για τις πολιτικές που -εν γνώση του- η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ εφάρμοσε στο νησί μας και το έχουν καταστρέψει!
           
Το κωμικοτραγικό όλων είναι ότι χαρακτηρίζει την κατάσταση που επικρατεί σε ότι αφορά το μεταναστευτικό «ανησυχητικά επιδεινούμενη», προφανώς φοβάται να παραδεχτεί ότι είναι πλέον ανεξέλεγκτη.

Παραδόξως αγνοεί ότι συνέπεια της όξυνσης του προβλήματος αποτελούν οι συνεχείς παρεμβάσεις της κυβέρνησης- θεατρίνου, στο έργο και τη δουλειά της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος.

Επιτέλους ας σταματήσουν αυτή την κωμωδία που παίζουν ο κ. Πάλλης και η «πολιτική ηγεσία» σε βάρος του λεσβιακού λαού. Είναι καιρός πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποσυμφορίσουν  τη Λέσβο !!!

Πρόεδρος
ΝΟ.Δ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ

Στρατής Καραγεωργίου