Δράση στο Κύπελλο ποδοσφαίρου Λέσβου το Σαββατοκύριακο – 8 αγώνες για την Β΄ φάση

Η Β’ φάση του Κυπέλλου Λέσβου διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 8 αναμετρήσεις, από όπου θα προκύψουν και τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης.


Τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια θα γίνουν σε Πλωμάρι και Καλλονή, εκεί όπου Αιγέας και Ατρόμητος Ανεμότιας θα φιλοξενήσουν Αιολικό και Όλυμπο.

Το πρώτο ζευγάρι μπορεί από αγωνιστικής πλευράς να μην είναι αμφίρροπο καθώς ο Αιολικός είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί, ωστόσο αποκτά ενδιαφέρον γιατί είναι το πρώτο επίσημο για την ομάδα της Μυτιλήνης μια εβδομάδα πριν την σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ενώ παραδοσιακά το ζευγάρι αυτό παρουσίαζε ενδιαφέρον λόγω ονομάτων. Το δεύτερο  παιχνίδι έχει  εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς αναμετρώνται δυο ομάδες που φέτος θα πρωταγωνιστήσουν και στο πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος απέκλεισε τον Αίγειρο στο ίδιο γήπεδο πριν μια εβδομάδα, ενώ ο Όλυμπος πέρασε από το Λεκανοπέδιο, αλλά από την Σκάλα Καλλονής.

Τα ίδια με τον Αιολικό θα μπορούσαμε να πούμε και για τον Διαγόρα, αλλά το γεγονός πως η ομάδα της Αγ. Παρασκευής θα παίξει σε χωμάτινο γήπεδο, αυτό των Παρακοίλων και λογικά δεν θα χρησιμοποιηθούν οι βασικοί, δεν επιτρέπει την εξαγωγή συμπερασμάτων εν όψει Αήττητου Σπάτων. Από κει και πέρα αύριο Σάββατο, εκτός από τους δυο εκπροσώπους μας στην Γ’ Εθνική, θα παίξουν επίσης ο Αετός μέσα στον Παπάδο με τον Αρίωνα Παλαιοκήπου, με την ομάδα των Λουτρών να είναι φυσικά το φαβορί, ενώ άκρως αμφίρροπη αναμένεται η συνάντηση της Φίλιας με τον Απόλλωνα Δαφίων.

Την Κυριακή εκτός του ντέρμπι της Καλλονής το οποίο θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα γίνει υπό το φως των προβολέων, έχουμε άλλα τρία ματς μεταξύ ομάδων της Α’ Τοπικής. Στο Κάτω Τρίτος ο Αλκιβιάδης θα αναμετρηθεί με την Αναγέννηση Γέρας, στην Πέτρα ο Αχιλλέας θα φιλοξενήσει τον Μεσότοπο, ενώ στον Πολιχνίτο η τοπική ομάδα θα αγωνιστεί κόντρα στον Αρίωνα Μ. Θυμίζουμε πως όλα τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

ΑΡΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΗΠΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ, ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΠΑΔΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΛΥΡΗΣ- ΕΠΟΠΤΕΣ: ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΚΑΚΑΔΕΛΛΗΣ- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΣΙΜΙΤΖΗΣ

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ, ΓΗΠΕΔΟ: ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ – ΕΠΟΠΤΕΣ: ΜΠΑΛΙΑΚΑ, ΚΑΡΜΙΡΗΣ- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΛΗΣ

ΦΙΛΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΦΙΩΝ, ΓΗΠΕΔΟ: ΦΙΛΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΒΟΥΡΑΝΗΣ- ΕΠΟΠΤΕΣ: ΜΕΣΤΡΟΣ, ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΑΣ ΠΑΡΑΚΟΙΛΩΝ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΡΑΚΟΙΛΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΠΑΝΤΕΛΑΙΩΝ- ΕΠΟΠΤΕΣ: ΨΥΛΛΟΣ, ΠΟΥΛΟΣ- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΠΕΛΕΚΟΣ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ Κ. ΤΡΙΤΟΥΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΤΩ ΤΡΙΤΟΥΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ- ΕΠΟΠΤΕΣ: ΚΑΚΑΔΕΛΛΗΣ, ΣΥΒΡΗΣ- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΨΑΡΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΤΡΑΣ – ΑΟ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ, ΓΗΠΕΔΟ: ΠΕΤΡΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΠΟΝΤΑΚΗΣ- ΕΠΟΠΤΕΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΣΟΓΓΑΡΗ- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ – ΑΡΙΩΝ ΜΗΘΥΜΝΑΣ, ΓΗΠΕΔΟ: ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΒΛΟΥΤΕΛΛΗΣ- ΕΠΟΠΤΕΣ: ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΛΗΣ, ΜΕΣΤΡΟΣ – ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΠΗΓΑΣΗΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΕΜΟΤΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ, ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΛΛΟΝΗΣ (18.00)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΛΕΚΚΑΣ- ΕΠΟΠΤΕΣ: ΛΥΡΗΣ, ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΣΤΑΘΑΚΗΣ


Πηγή: Σ. Τσιντωτας/ Τα Νέα Της Λέσβου