Οικογενειακή τραγωδία στην Μυτιλήνη- Πως πέθαναν μητέρα και γιος με διαφορά λίγων ωρών- Γνωστός στην Μυτιλήνη ο 54χρονος γιος

Έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών περίπου ο γιος από τη μητέρα.


Συγκίνηση έχει προκαλέ­σει από χθες το βράδυ μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα του LesvosPost o σχεδόν ταυτόχρονος θάνατος του γνωστού επαγγελματία και μέλους της διοίκησης και Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Ιωάννη Χατζημιχάλη και της μητέρας του Χρυσού­λας Χατζημιχάλη, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών περίπου ο γιος από τη μητέρα.

Η περίπου 88 χρονών Χρυσούλα Χατζημι­χάλη έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τετάρτης στην κατοικία της επί της οδού Μυ­ρογιάννη της Μυτιλήνης, ενώ χθες Πέμπτη βρέθηκε νεκρός σε συγγενικό σπίτι όπου φιλο­ξενούνταν στη Μυτιλήνη ο γιος της Ιωάννης Χατζημιχάλης στην οδό Ερεσού.Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος αντι­μετώπιζε τους τελευταίους μή­νες προβλήματα υγειάς και ενδεχομένως η απώλεια της μη­τέρας του να έπαιξε μεγάλο ρόλο, ώστε να κοπεί πρόωρα το νήμα της ζωής του.

Ο Ιωάννης Χατζημιχάλης είχε φιλοξενηθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι και χθες που βρέ­θηκε νεκρός σε συγγενή του. Ο 54χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του συγγενικού του προσώπου όταν ο υπεύθυνος για την νεκρώσιμη ακολουθία της μητέρας του, τον αναζήτησε ώστε να διευθετηθούν οι διαδικασίες για την κηδεία της μητέρας του.


Οι συγγενείς του πήγαν να τον ξυπνήσουν και διαπίστωσαν πως ήταν νεκρός.

Η Αστυνομία αποδίδει το θάνατο της γυναί­κας σε παθολογικά αίτια, απο­κλείοντας το ενδεχόμε­νο της αυτοκτονίας για το γιο της.

Ωστόσο αναμένεται να επι­βεβαιωθεί και επίσημα μετά τη διενέργεια νεκροψίας - νεκρο­τομής που θα διενεργηθεί από τον Ιατροδικαστή Μυτιλήνης στο νεκροτομείο του Βοστάνει­ου.