ΣΟΚ: Νεκροί μάνα και γιος με διαφορά λίγων ωρών στην Μυτιλήνη

Σοκ για ακόμα μια φορά στην κοινωνία της Μυτιλήνης….


Σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosPost.com σήμερα το απόγευμα σε οικία στην Μυτιλήνη εντοπίστηκε νεκρός ενας 54χρονος..

Ο γιος πάνω από 50 ετών και η μάνα ηλικιωμένη διέμεναν μαζί στην οικία τους σε κεντρικό δρόμο της Μυτιλήνης.





Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από του δυο νεκρούς είχε αποβιώσει την προηγουμένη ημέρα..

Οι νεκροί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για νεκροψία-νεκροτομή ενώ οι συνθήκες του θανάτου τους διερευνώνται από τις αρχές…

UPDATE- 29-09-17 01:29 π.μ:

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την Τετάρτη είχε αποβιώσει η ηλικιωμένη μητέρα του 53χρονου γιου.

Ο 53χρονος δεν άντεξε το χαμό της μητέρας του και πήγε σε συγγενή του να ηρεμήσει…Και την επόμενη ημερα βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του συγγενή του.

Έτσι η μητέρα και ο γιος δεν βρεθηκαν στο ίδιο σπίτι νεκροί… Παρά με διαφορά μιας μέρας…

UPDATE 29-09-17 09:00 π.μ

Έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών περίπου ο γιος από τη μητέρα.

Συγκίνηση έχει προκαλέ­σει από χθες το βράδυ μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα του LesvosPost o σχεδόν ταυτόχρονος θάνατος του γνωστού επαγγελματία και μέλους της διοίκησης και Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μυ­τιλήνης, Ιωάννη Χατζημιχάλη και της μητέρας του Χρυσού­λας Χατζημιχάλη, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών περίπου ο γιος από τη μητέρα.

Η περίπου 88 χρονών Χρυσούλα Χατζημι­χάλη έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τετάρτης στην κατοικία της επί της οδού Μυ­ρογιάννη της Μυτιλήνης, ενώ χθες Πέμπτη βρέθηκε νεκρός σε συγγενικό σπίτι όπου φιλο­ξενούνταν στη Μυτιλήνη ο γιος της Ιωάννης Χατζημιχάλης στην οδό Ερεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος αντι­μετώπιζε τους τελευταίους μή­νες προβλήματα υγειάς και ενδεχομένως η απώλεια της μη­τέρας του να έπαιξε μεγάλο ρόλο, ώστε να κοπεί πρόωρα το νήμα της ζωής του.

Ο Ιωάννης Χατζημιχάλης είχε φιλοξενηθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι και χθες που βρέ­θηκε νεκρός σε συγγενή του. Ο 54χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του συγγενικού του προσώπου όταν ο υπεύθυνος για την νεκρώσιμη ακολουθία της μητέρας του, τον αναζήτησε ώστε να διευθετηθούν οι διαδικασίες για την κηδεία της μητέρας του.

Οι συγγενείς του πήγαν να τον ξυπνήσουν και διαπίστωσαν πως ήταν νεκρός.

Η Αστυνομία αποδίδει το θάνατο της γυναί­κας σε παθολογικά αίτια, απο­κλείοντας το ενδεχόμε­νο της αυτοκτονίας για το γιο της.


Ωστόσο αναμένεται να επι­βεβαιωθεί και επίσημα μετά τη διενέργεια νεκροψίας - νεκρο­τομής που θα διενεργηθεί από τον Ιατροδικαστή Μυτιλήνης στο νεκροτομείο του Βοστάνει­ου.