Επιτέλους οι αρχές έδρασαν: Συνεληφθη ο 48χρονος επαγγελματίας που παρενοχλούσε πολίτες στην αγορά της Ερμού Μυτιλήνης

Συνελήφθη, την 01-09-2017


Συνελήφθη, την 01-09-2017 στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, ένας ημεδαπός ηλικίας 48 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας, της αντίστασης και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με την οποία ο 48χρονος, βρισκόμενος σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, παρενοχλούσε με τη συμπεριφορά του διερχόμενους πολίτες. Ο προαναφερόμενος, όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, που μετέβηκαν στο σημείο για να επιληφθούν στο συμβάν, αρνήθηκε, κατά τον έλεγχο, να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους, προσπάθησε να τραπεί σε φυγή και ακολούθως, προέβαλε αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, προκαλώντας σωματικές βλάβες σε δύο αστυνομικούς. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Αξίζει να τονιστεί ότι το ίδιο άτομο πριν από μερικές ημέρες τραυμάτισε ηλικιωμένη γυναίκα στην Ερμού και γενικά το τελευταίο διάστημα η συμπεριφορά του έχει προκαλέσει αναστάτωση.


Δείτε και αυτό: Φόβο και τρόμο προκαλεί ψυχοπαθής στην αγορά της Ερμού Μυτιλήνης