Σε ροκ ρυθμούς από σήμερα το Ταρτι- Έναρξη για το 2ο Tartiwave RockFest

Η μεγαλύτερη εκδήλωση του φετινού καλοκαιριού, το 2ο Tartiwave RockFest θα φιλοξενηθεί το τριήμερο 4, 5 και 6 Αυγούστου, σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, στο μαγευτικό Τάρτι.


Ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας, με την υποστήριξη του Δήμου Λέσβου, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναβαθμισμένο και δυναμικότερο, το σημαντικότερο μουσικό γεγονός του Γεραγώτικου, και όχι μόνο, καλοκαιριού!

Το live stage θα φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης, τις περισσότερες μπάντες του νησιού σε ροκ, έντεχνο, blues, jazz και heavy metal ήχους, ενώ την Κυριακή 6 Αυγούστου το φεστιβάλ θα κλείσει με ένα από τα μεγάλα ονόματα στον χώρο του ελληνικού ροκ, τους  «Μπλε».

Το “Tartiwave Rock Fest” θα ανοίξει το συγκρότημα του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης, ενώ η βιντεοσκόπηση, αλλά και η προώθηση στο διαδίκτυο, μέσω ιστοσελίδας, θα γίνει από ομάδα εργασίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας.

Το κύριο μέρος της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει πάνω από 10 μουσικά σχήματα, (Rock και έντεχνα), της Λέσβου όπως: «Μάγμα», «Ego Drive», «All Weather Band», «Vour sp Band», «Huge Black Garbage Bag», «Εφάπαξ», «Sofrano». κ.ά., ενώ την Κυριακή 6 Αυγούστου, θα εμφανιστεί στη σκηνή το γνωστό Ελληνικό Rock συγκρότημα «Μπλέ». Όλο το τριήμερο, θα πλαισιωθεί από γνωστούς dj του νησιού και χορευτικά τμήματα

Παράλληλα, ιδιαίτερα εμπλουτισμένο και πολυποίκιλο θα είναι το φετινό 2ο Tartiwave RockFest, αφού θα περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές επιλογές, για όλα τα ενδιαφέροντα και όλες τις ηλικίες, όπως Dj set, εκθέσεις ζωγραφικής, παιχνίδια στην παραλία και άλλες παράλληλες δράσεις, που θα ολοκληρώσουν ένα τριήμερο μουσικής και πολιτισμού, μια πραγματική γιορτή.
Σκοπός της εκδήλωσης, είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στο κοινό της Λέσβου να διασκεδάσει μέσα από τη μουσική και τον χορό. Να εκφραστεί πολιτιστικά, μέσα από τις δράσεις που θα γίνουν ενώ, παράλληλα, θα διαφημιστεί το νησί της Λέσβου, καθιερώνοντας ένα μουσικό-πολιτιστικό φεστιβάλ, το οποίο θα προσελκύσει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και την Τουρκία, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση του τουρισμού του νησιού.

Τις εκδηλώσεις υποστηρίζουν: ο Δήμος Λέσβου, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο, η Ελληνική Ομάδα Σιάσωσης, πλήθος εθελοντών και πολλοί χορηγοί.

Η είσοδος σε όλα τα δρώμενα θα είναι ελεύθερη .

Δρομολόγια του ΚΤΕΛ Λέσβου θα μεταφέρουν, από και προς τη Μυτιλήνη, όσους επιθυμούν να βρεθούν στο κορυφαίο μουσικό event του καλοκαιριού.


Την Παρασκευή 4/8, αναχώρηση 16:00 και επιστροφή στις 00:30. Το Σάββατο 5/8, αναχώρηση 15:00 και επιστροφή 00:30 και Κυριακή 6/8, αναχώρηση 15:00 και επιστροφή 00:30. (Κρατήσεις στο ΚΤΕΛ Λέσβου).