Μοναδικές εικόνες με γεύση και άρωμα ούζου- Με επιτυχία η πρώτη γιορτή του Ouzo Fest 2017 στην Μυτιλήνη (PICS, VIDS)

Σε πόλο έλξης Ελλήνων και ξένων επισκεπτών αναδεικνύεται για μια ακόμη χρονιά το φεστιβάλ ούζου «Ouzo Fest» . 



Την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη στάση του Ouzo Fest στην Μυτιλήνη.

Η ευρύτερη περιοχή στα Λαδάδικα Μυτιλήνης πλημμύρισε με κόσμο και μυρωδιές αλλά και γεύσεις ούζου…

Η επόμενη γιορτή του Ouzo Fest 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Πλωμαρι το Σάββατο 22 Ιουλίου.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ποτοποιών-Αποσταγματοποιών Λέσβου επεσήμανε ότι πολύ μεγάλος είναι ο αριθμός των Τούρκων επισκεπτών που έρχεται στις μέρες του φεστιβάλ, όχι μόνο για να βιώσει τα δρώμενα του φεστιβάλ, αλλά και να προμηθευτεί τα εξαιρετικά προϊόντα των ποτοποιών-αποσταγματοποιών του νησιού.

Όπως τονίζει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Χρήστος Μητσάκης, τα ούζα που παράγονται είναι ξεχωριστά και ήδη εξάγονται σε 40 χώρες και διεκδικούν επάξια τις θέσεις στα ράφια πλάι σε άλλα ονομαστά ποτά.

Κάθε χρόνο από το 2013, ο Σύνδεσμος Ποτοποιών-Αποσταγματοποιών Λέσβου διοργανώνει το «Ouzo Fest», ένα μοναδικό φεστιβάλ γνωριμίας με το ούζο, την κουλτούρα του και τα μυστικά του.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει περισσότερες από 40 ετικέτες ούζου, να συνομιλήσει με τους ποτοποιούς, να μυηθεί στα μυστικά του ποτού, να δοκιμάσει τη γαστρονομία της Λέσβου και να απολαύσει το ούζο του στα γραφικά καφενεδάκια της Μυτιλήνης και του Πλωμαρίου.


Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης είναι το LesvosPost.com

Απολαύστε τις μοναδικές εικόνες από την πρώτη στάση του Ouzo Fest 2017