3ημερη εκδρομή από την Μυτιλήνη στην Σάμο- 30/07 εως 01/08/17- Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή

Μία υπέροχη εκδρομή διοργανώνει το ταξιδιωτικό γραφείο Paris Tours σε συνεργασία με το LesvosPost.com


Το Paris Tours διοργανώνει εκδρομή από την Μυτιλήνη προς την Σάμο- από τις 30 Ιουλίου έως τις 01 Αυγούστου 2017.

Για δηλώσεις συμμετοχής και άλλες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 697-6878410


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
·         Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μυτιλήνη -  Βαθύ/Καρλόβασι – Μυτιλήνη (Σαλόνι)
·         Δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό
·         Ένα δείπνο σε εστιατόριο με ζωντανή μουσική
·         Μεταφορά με πούλμαν από Μυτιλήνη (του γραφείου μας)
·         Ξεναγός
·         Συνοδός του γραφείου μας
·         Ταξιδιωτική ασφάλεια

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
·         Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους
·         Ότι αναφέρετε ως προαιρετικό στο πρόγραμμα
·         Ποτά, αναψυκτικά

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ…………………………………………………….€175,00
ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Ή ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ €30,00

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδρομής:

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΑΜΟ
30/07 – 01/08

ΗΜΕΡΑ 1Η ΚΥΡΙΑΚΗ 30/07

  Αναχώρηση από το λιμάνι της Μυτιλήνης στις 07:50 (ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ) για Σάμο όπου βασιλεύει ο θρύλος και η ομορφιά. Γενέθλια γη μεγάλων ανδρών όπως ο Πυθαγόρας και ο Αρίσταρχος. Ένα παρθένο φυσικό τοπίο φτιαγμένο από χρώματα και φως. Άφιξη στο Βαθύ στις 13:30. Ξεκινάμε την διαδρομή με προορισμό το Καρλόβασι. Πρώτη μας στάση το γραφικό λιμανάκι Κοκκάρι όπου μπορούμε να γευματίσουμε στα παραδοσιακά ταβερνάκια(προαιρετικά). Θα συνεχίσουμε την διαδρομή μας δίπλα στη θάλασσα για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση.Το απόγευμα θα πάμε στην φημισμένη παραλία Ποτάμι για μπάνιο(όσοι το επιθυμούν) περνώντας μετά από το γραφικό εκκλησάκι Άγιο Νικόλαο για να φωτογραφίσουμε το ηλιοβασίλεμα. Επιστρέφουμε από το Μεσαίο Καρλόβασι με στάση στην πλατεία του, για όσους επιθυμούν να γευτούν τα μεζεδάκια στα δυό ταβερνάκια του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και όσοι θέλουν μπορούν από εκεί να περπατήσουν για την κεντρική πλατεία του Καρλοβάσου για ποτό ή παγωτό. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2Η ΔΕΥΤΕΡΑ 31/07

  Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για την περιοχή του Πυθαγορείου. Στην διαδρομή περνάμε από το χωριό Κουμαραδαίοι με παράδοση στην Αγγειοπλαστική όπου θα επισκεφτούμε και το μοναστήρι της Μεγάλης Παναγιάς. Άφιξη στο Πυθαγόρειο όπου θα επισκεφτούμε το Ευπαλίνειο Όρυγμα  ένα από τα σπουδαιότερα τεχνικά επιτεύγματα του 6ου αιώνα π.χ., και το μοναστήρι της Παναγίας Σπηλιανής που είναι χτισμένο μέσα σε σπηλιά. Επίσης θα επισκεφτούμε το Ηραίο της Σάμου, ίσως του μεγαλύτερου αρχαίου ναού στην Ελλάδα. Στάση στο Ηραίο για μπάνιο και φαγητό Στη διάρκεια της μέρας θα ανακαλύψουμε και άλλες ομορφιές της Σάμου όπως την ρεματιά των Αηδονιών, μια υπέροχη περιοχή μέσα στην φύση με πλατάνια και γάργαρα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ολιγόωρη  ξεκούραση. Βραδινή έξοδος σε ταβέρνα της περιοχής για φαγητό και γλέντι με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 3Η ΤΡΙΤΗ 01/08

  Αφού πάρουμε το πρωινό μας παίρνουμε τις αποσκευές μας και αναχωρούμε από το ξενοδοχείο με προορισμό την περιοχή Ποτάμι που θα επισκεφτούμε τους φυσικούς καταρράκτες σε ένα υπέροχο καταπράσινο τοπίο. Προαιρετικό γεύμα στην περιοχή ή κολύμπι. Αναχώρηση από Καρλόβασι για Μυτιλήνη στις 16:00 (ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ). Άφιξη στην Μυτιλήνη στις 22:15


PARIS TOURS

ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 49

22510-46436

www.paristours.gr