Το ARENA -Vatera Beach Bar στα Βατερα Λέσβου «πετάει ψηλά» με Ηλία Βρεττό Live σε ένα μοναδικό daylight party #30/07-ΩΡΑ 15:00

Έρχεται να μας πετάξει ψηλά μέχρι τα αστέρια να μας πάει! 


Ο γνωστός σε όλους μας Ηλίας Βρεττός με τις πολλές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων έρχεται την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 για μία και μοναδική εμφάνιση που θα συζητηθεί στο ARENA Beach Bar στα Βατερα της Λέσβου… και μάλιστα μεσημεριάτικα !!!!

Όλοι μας τον ξέρουμε! Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις! Όλοι έχουμε τραγουδήσει τα τραγούδια του, τα οποία με το που βγαίνουν στην κυκλοφορία γίνονται αυτομάτως επιτυχίες! Μερικές από αυτές είναι το «Να μείνεις για πάντα», το «Μόνο μαζί σου», το «Αχ καρδία μου», το «Τι δεν καταλαβαίνεις» και ακόμα πιο γνωστά και διαδεδομένα είναι τα καινούρια του τραγούδια, όπως το «Και πετάω ψηλά», το «Δεν πάν να λένε» και το «Όταν με κοιτάς», «Κατάλαβε Το» !!!

Έχει καταφέρει μέσα σε 3 χρόνια να γίνει ευρέως γνωστός με το Vretour σε όλη την Ελλλάδα!!

Το ARENA -Vatera Beach Bar έχει την τιμή να φιλοξενεί έναν από τους πιο ανατρεπτικούς τραγουδιστές της νέας γενιάς και σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ένα καταπληκτικό απόγευμα, όπως μόνο εμείς ξέρουμε!!!

Ηλίας Βρεττός  

Κυριακή 30 Ιουλίου

ώρα έναρξης: 15:00 

Είσοδος 10€. (στην είσοδο του ARENA)

Κρατήσεις: 6971561220

#VreTTour201
7 #Summer_is_Arena

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost Media


More Info - Κρατήσεις:

Στην παραλία Βατερων

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1763034

Official facebook ARENA:  ARENA -Vatera Beach Bar

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos