Betmasters.gr: Μια Βασίλισσα, μια Κυρία κι ένα τρόπαιο με μεγάλα αυτιά!

Θα μπορούσε να είναι τίτλος παραμυθιού. Είναι όμως ο "τίτλος" του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνε το Σάββατο το βράδυ στο Κάρντιφ.


Η στιγμή που όλοι περιμένουμε, έφτασε! Ο τελευταίος αγώνας της σεζόν. Ο κορυφαίος αγώνας της σεζόν. Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους είναι το κεντρικό θέμα του Σαββάτου κι όχι άδικα. Κατά τα λοιπά, υπάρχει η τελευταία αγωνιστική στην Τουρκία, καθώς και το τρίτο (και τελευταίο;) ματς της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την Basket League.

Δες τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online!

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ κύριοι. Το Έβερεστ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η κορυφή που όλοι ονειρεύονται πως θα πατήσουν έστω και μια φορά στη ζωή τους. Τώρα αν το καταφέρουν και δεύτερη, και τρίτη, είναι ευλογία. Ρεάλ εναντίον Γιουβέντους.Η "Βασίλισσα" της Ευρώπης απέναντι στη "Μεγάλη Κυρία". Από τη μια, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λούκα Μόντριτς, Τόνι Κρόος κι από την άλλη Μπουφόν, Μπονούτσι, Ντιμπάλα. Σϊγουρα ένας τελικός που μπορεί να μας μεινει αξέχαστος.

Εκτός του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε και τελευταία αγωνιστική στην Τουρκική Σούπερλιγκ. Μια εκκρεμότητα υπάρχει κι αφορά την τρίτη ομάδα που θα πέσει κατηγορία. 

Τέλος, έχουμε και το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη στο ΟΑΚΑ για την Basket League. Η "ένωση" είναι έτοιμη να βγάλει τις "σκούπες" και να βγει τρίτη. Ο Άρης μοιάζει να μην μπορεί να της αντισταθεί. Είναι όμως έτσι;