Το νέο αστέρι της Λέσβου: Έως το 2020 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Τάσος Χατζηγιοβάνης - Βασικός την νέα σεζόν

Παίκτης του Παναθηναϊκού έως το 2020 θα είναι ο Μυτιληνιός Τάσος Χατζηγιοβάνης με την πράσινη ΠΑΕ να επιβραβεύει τον 20χρονο ποδοσφαιριστή για τη φετινή του παρουσία με επέκταση του συμβολαίου του για δυο χρόνια.


Με δυο μέρες καθυστέρηση πήρε το δώρο γενεθλίων του ο 20χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 31 Μαίου 1997) Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, όπως αναμενόταν, υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2018.

Συγκεκριμένα ο νεαρός άσος θα είναι παίκτης του τριφυλλιού μετά το συμβόλαιο που υπέγραψε την Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι το 2020.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το Τριφύλλι έως το καλοκαίρι του 2020, απολαμβάνοντας την πίστη και τη στήριξη του συλλόγου μας".


Λίγη ώρα μετά την επέκταση του συμβολαίου του ο νεαρός άσος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφία μαζί με το Νίκο Λυμπερόπουλο και έγραψε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το καινούριο μου συμβόλαιο".