Βραβεύτηκαν η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Λουτρών και ο ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ για την συμβολή τους στην Εθελοντική Αιμοδοσία και την Προληπτική Ιατρική

Βραβεύτηκαν η Επιτροπή Πρωτοβουλίας  Λουτρών και ο ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ


Στο ανακαινισμένο Γήπεδο Λουτρών, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ενίσχυσης  Εθελοντικής Αιμοδοσίας Λέσβου κ. Νίκος Μαυρουδής , βράβευσε την Επιτροπή Πρωτοβουλίας  Λουτρών και τον ΑΕΤΟ ΛΟΥΤΡΩΝ, για την συμβολή τους στην Εθελοντική  Αιμοδοσία και την Προληπτική Ιατρική .

Η τιμητική εκδήλωση έγινε λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας  ΑΕΤΟΥ-ΔΙΑΓΟΡΑ με την άδεια της Ένωσης  Ποδοσφαιρικών  Σωματείων Λέσβου, οι δε ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων φορούσαν φανέλες προσφορά του Ν.Π.Δ.Δ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ,που έγραφαν «ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ».        

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης  κ. Κ.Πρωτογεράκη-Γώμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου  κ.Γ. Ψάνης ,ο Αντιδήμαρχος κ.Ι. Αμπουλός, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού-Πολιτισμού –Τουρισμού Δήμου Λέσβου κ. Δ.Αλεξίου  και ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ Λέσβου κ.Π.Σάλτας . Ο κ,Νίκος Μαυρουδής παρότρυνε όλα τα Αθλητικά Σωματεία  της Λέσβου να ακολουθήσουν   το παράδειγμα του ΑΕΤΟΥ Λουτρών,με την ενεργό συμμετοχή τους στις Εθελοντικές  Αιμοδοσίες.  Εκ μέρους της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Λουτρών την τιμητική πλακέτα  παρέλαβαν, ο Ιερέας   Π. Χατζηβασιλείου  ,ο Πρόεδρος Β. Μαμώλης ,ο Χ. Κοτοπούλης ,ο Δ. Μπουλέτος και ο Δ. Στρίγκος.

Εκ μέρους του ΑΕΤΟΥ, το τιμητικό κύπελλο παρέλαβε ο Πρόεδρος κ. Ν. Σπανός που το παρέδωσε στους μικρούς  και μεγάλους Αθλητές  της ομάδας.     
                                             
Στη συνέχεια ο ΑΕΤΟΣ βράβευσε τον ποδοσφαιριστή Στρατή Διονυσάτο για τη συμμετοχή του στην κατάκτηση  του Ευρωπαϊκού  Πρωταθλήματος  Κωφών και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΕΤΟΥ Δημήτρη Βασιλέλλη.Την εκδήλωση κάλυψε η Τηλεόραση Μυτιλήνης για να προβάλλει την Κοινωνική αυτή πρωτοβουλία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ν.ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ                                                                                                       Δ.ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ    

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΙΟΥ

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΛΟΥΤΡΩΝ.

Το τελευταίο εξάμηνο δημιουργήθηκε στα Λουτρά Ευρύτατη Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την Εθελοντική Αιμοδοσία και την Προληπτική Ιατρική με την συμμετοχή της Εκκλησίας Λουτρών, της Κοινότητας και του Συλλόγου «ΛΙΟΣΤΑΣΙ».   Ήδη προχώρησε στην διοργάνωση μιας επιτυχημένης Εθελοντικής Αιμοδοσίας στα Λουτρά (με την στήριξη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης) καθώς και στην διεξαγωγή Αιματολογικών και Καρδιολογικών Εξετάσεων Προληπτικής Ιατρικής.

   Η Συλλογική αυτή Κοινωνική Πρωτοβουλία, αξίζει την δημόσια επιβράβευση και ελπίζουμε ότι με την συμμετοχή ολοένα και περισσότερων Λουτραγωτών, θα γίνεται πιο πολύπλευρη και πολυπληθέστερη.

   Στην διάρκεια διοργάνωσης και διεξαγωγής της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ο Ιστορικός Αθλητικός Σύλλογος ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ «έβαλε γκολ στη Ζωή» (όπως έγραψε η εφημερίδα Βήμα της Γέρας), αφού πρωτοστάτησε και συμμετείχε ενεργά στην προβολή και στην επιτυχία της.
   Πολλοί αθλητές και διοικητικά στελέχη του ΑΕΤΟΥ ΛΟΥΤΡΩΝ αιμοδότησαν εθελοντικά δίνοντας το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ σε όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους. Από το φιλόξενο αυτό ανακαινισμένο στάδιο των Λουτρών, καλούμε όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους και τους Κοινωνικούς Φορείς του Νησιού μας, να δώσουν το παρόν στις Εθελοντικές Αιμοδοσίες στην Πόλη και στα Χωριά μας, να ακολουθήσουν το Πρωτοπόρο Κοινωνικό Παράδειγμα του ΑΕΤΟΥ ΛΟΥΤΡΩΝ.

Θεωρήσαμε επιβαλλόμενες τις σημερινές βραβεύσεις ως αναγνώριση του Κοινωνικού Εθελοντισμού και του Πολιτισμένου Αθλητικού Πνεύματος. Ακόμα συγχαίρουμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ  Αθλητισμού Δήμου Λέσβου για τη συμβολή του στη σημερινή εκδήλωση, και την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου που δέχτηκε να γίνει η βράβευση στην αρχή του σημερινού αγώνα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ


ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ