Ο καιρός στην Λέσβο το τριήμερο- Αναλυτική πρόγνωση για Μυτιλήνη-Καλλονή-Αγιασο-Πολιχνιτο

Το LesvosPost.com σε συνεργασία με το meteoclub.gr σας παρουσιάζει τον καιρό του τριήμερου στην Λέσβο.



Με σχεδόν αίθριο καιρό  και με αραιή συννεφιά κατά περιόδους, με ταυτόχρονη μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης εξαιτίας των Νοτιάδων που θα πνέουν, αλλά  με κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή που διανύουμε , θα περάσουν το 3ήμερο που μας έρχεται οι κάτοικοι της Λέσβου.

Από το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουμε στροφή των ανέμων σε ΒΔκούς ,η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή απομάκρυνση της Αφρικάνικης σκόνης.

Αναλυτικά στις μεγαλύτερες πόλεις του νησιού θα έχουμε τις εξής καιρικές συνθήκες.

Για την πόλη της Μυτιλήνης προβλέπεται.

Παρασκευή 12-5-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Σάββατο 13-5-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 29 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Κυριακή 14-5-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας. Αρχικά οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ ,αλλά από το μεσημέρι θα έχουμε στροφή των ανέμων σε ΒΔκούς με την ίδια ένταση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή υποχώρηση  της Αφρικάνικης σκόνης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 28 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Για την Καλλονή προβλέπεται.

Παρασκευή 12-5-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.


Σάββατο 13-5-2017


Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 29 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Κυριακή 14-5-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας. Αρχικά οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ ,αλλά από το μεσημέρι θα έχουμε στροφή των ανέμων σε ΒΔκούς με την ίδια ένταση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή υποχώρηση  της Αφρικάνικης σκόνης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 28 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Για την Αγιάσο προβλέπεται.

Παρασκευή 12-5-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 βαθμούς η ελάχιστη έως 23 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.


Σάββατο 13-5-2017


Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 βαθμούς η ελάχιστη έως 24 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Κυριακή 14-5-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας. Αρχικά οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ ,αλλά από το μεσημέρι θα έχουμε στροφή των ανέμων σε ΒΔκούς με την ίδια ένταση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή υποχώρηση  της Αφρικάνικης σκόνης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 βαθμούς η ελάχιστη έως 25 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.


Για τον Πολιχνίτο:

Παρασκευή 12-5-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 βαθμούς η ελάχιστη έως 28 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.


Σάββατο 13-5-2017


Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 29 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Κυριακή 14-5-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας. Αρχικά οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ ,αλλά από το μεσημέρι θα έχουμε στροφή των ανέμων σε ΒΔκούς με την ίδια ένταση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή υποχώρηση  της Αφρικάνικης σκόνης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 30 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.


Για το Πλωμάρι προβλέπεται.

Παρασκευή 12-5-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 26 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.


Σάββατο 13-5-2017


Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Κυριακή 14-5-2017

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιή συννεφιά κατά περιόδους και Αφρικάνικη σκόνη στην ατμόσφαιρα ,η οποία θα δίνει μία αίσθηση μουνταμάρας και δυσφορίας. Αρχικά οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ ,αλλά από το μεσημέρι θα έχουμε στροφή των ανέμων σε ΒΔκούς με την ίδια ένταση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή υποχώρηση  της Αφρικάνικης σκόνης και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 βαθμούς η ελάχιστη έως 26 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.