15 προσλήψεις στο μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην Αγία Παρασκευή της Λέσβου

Οι μεγάλες ανάγκες του Ιδρύματος μας σε προσωπικό για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του απαιτούν την άμεση πρόσληψη προσωπικού.


Έγκριση του Δ.Σ για τις Συμβάσεις μίσθωσης έργου 5 ατόμων με ειδικότητα Κοινωνικών Επιμελητών – Φροντιστών και δέσμευση ποσού για την δαπάνη.

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ό μ ό φ ω ν α:

Την έκκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου συνολικά πέντε (5) ατόμων διάρκειας 12 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης με την ειδικότητα Δ.Ε Κοινωνικών Επιμελητών –Φροντιστών.

Εγκρίνει την ύπαρξη στην ανακοίνωση της προκήρυξης επικουρικών πινάκων σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα να γίνονται δεκτά σε επικουρικό πίνακα Α’ ως προσόν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο σπουδών δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος αλλοδαπής ανεξαρτήτου ειδικότητας και με εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών σε δομές κοινωνικής φροντίδας.

Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα να γίνονται δεκτά σε δεύτερο επικουρικό πίνακα Β’ ως προσόν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο σπουδών δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος αλλοδαπής ανεξαρτήτου ειδικότητας και με εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) μηνών σε δομές κοινωνικής φροντίδας.

Η ανακοίνωση της προκήρυξης των συμβάσεων μίσθωσης έργου και ο έλεγχος των αποτελεσμάτων θα γίνουν βάση των προδιαγραφών και εντύπων του Α.Σ.Ε.Π.

Εγκρίνει την Δέσμευση ποσού 40.000,00 € από τον Κ.Α.Ε. Προϋπολογισμού έτους 2017 10.6041.0007 « ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ» και δεσμευόμαστε ότι για το έτος 2018 θα υπάρχουν ανάλογες πιστώσεις, για το υπόλοιπο ποσό από τις συνολικά 80.000,00 €, δηλαδή σαράντα χιλιάδων ευρώ 40.000,00 € στον Προϋπολογισμό έτους 2018.

Αποφασίζει ομόφωνα:

Να Ζητήσει από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου

1. την έγκριση πρόσληψης 10 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 2 μηνών ήτοι για το χρονικό διάστημα 20/06/2017 έως 19/08/2017

2. τα άτομα που θα προσληφθούν για το εν λόγω δίμηνο θα έχουν τις παρακάτω ειδικότητες:

Έναν (1) Νοσηλευτή Τ.Ε(αν δεν παρουσιαστεί Νοσηλευτής Τ.Ε η θέση θα καλυφθεί από βοηθό Νοσηλευτή Δ.Ε)

Δύο (2) Βοηθούς Νοσηλευτών Δ.Ε

Πέντε (5) Υπάλληλους Γενικών Καθηκόντων Υ.Ε.


Δύο (2) Υπαλλήλους Καθαριότητας Υ.Ε