Γενική συνέλευση στον Αιολικό Μυτιλήνης την Τετάρτη 7 Ιουνίου

Στην γνωστή διαδικασία των Γενικών Συνελεύσεων που ακολουθείται κάθε χρόνο μπαίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 19.00 ο Αιολικός, καθώς εκείνη την ημέρα έχει οριστεί η Συνέλευση του συλλόγου.


Μετά από μια πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη σεζόν, η ομάδα καλείται να βρει και πάλι λύση στα προβλήματά της και να ξεκινήσει ξανά από το μηδέν.

Τα δεδομένα τα αναλύσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ. Η σημερινή διοίκηση δεν πρόκειται να συνεχίσει αν δεν πάρει εγγυήσεις χειροπιαστές και στην περίπτωση που αυτό επιβεβαιωθεί, ο Αιολικός θα βρεθεί και πάλι σε διαδικασία αναζήτησης Προέδρου και ανθρώπων που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ.

Ο δρόμος μέχρι να γίνει αυτό αναμένεται μακρύς και η πρώτη πράξη θα παιχθεί σε λίγες ημέρες. Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Γ.Σ. έχει ως εξής: «Το Δ.Σ του Αιολικού  σύμφωνα με την 22/5/2017 απόφασή του καλεί τα μέλη του συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 7/6/2017, ημέρα  ΤΕΤΑΡΤΗ  και ώρα  19.00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 12/6/2017, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο  με τα παρακάτω  θέματα:

Εκλογή προέδρου Γενικής Συνέλευσης και δύο μελών για εφορευτική επιτροπή
.
Διοικητικός Απολογισμός περιόδου 2016-17 και έγκριση

Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2016-17 και έγκριση

Έκθεση Εξελεγκτικής επιτροπής

Εκλογή τριών μελών για εξελεγκτική  Επιτροπή

Συμπληρωματικές εκλογές τακτικών και αναπληρωματικών μελών.


Κείμενο: Στρατης Τσιντοντας