Βάνδαλοι κατέστρεψαν για ακόμα μια φορά την Πλαζ Τσαμακια Μυτιλήνης- Αποκλειστικές φωτογραφίες ΣΟΚ

Κρούσμα βανδαλισμού σημειώθηκε για ακόμα μια φορά στη πολύπαθη Πλαζ Τσαμακια Μυτιλήνης καθώς άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στις εγκαταστάσεις της Πλαζ.

Οι βανδαλισμοί δυστυχώς συνεχίζονται σε δημόσιους χώρους του Δήμου.

Τελευταίο κρούσμα είναι για ακόμα μια φορά η καταστροφή των εγκαταστάσεων της Πλαζ Τσαμακια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Δήμαρχος Λέσβου με κλιμάκιο του δήμου και της αστυνομίας βρέθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Πλαζ και αυτό που αντίκρισαν ηταν…ένα χάος…. 

Όλα τα κτήρια της Πλαζ αλλά και των αναψυκτηρίων ήταν κατεστραμμένα από αγνώστους.

Παντού στο χώρο της Πλαζ έβρισκες σπασμένη ξυλεία από τις κτηριακές εγκαταστάσεις ενώ οι βάνδαλοι είχαν διαρρήξει το ταμείο της Πλαζ αλλά και τα βοηθητικά κτήρια.  

Ο Δήμαρχος Λέσβου σύμφωνα με πληροφορίες μας έκανε μήνυση στην αστυνομία κατά αγνώστων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι η 2η φορά που στην Πλαζ σημειώνονται καταστροφές, καθώς πέρυσι μετά την εκκένωση από τους NO BORDER είχαμε δει απίστευτες φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το σκουπιδαριό και τις καταστροφές που επικρατούσαν στην Πλαζ και πάλι τέτοια εποχή..

Φυσικά και εγείρονται θέματα ασφαλείας και ίσως ο δήμος θα πρέπει να εγκαταστήσει κύκλωμα με κάμερες η να αναθέσει την ασφάλεια της Πλαζ κάθε χειμώνα σε Security, γιατί είναι κρίμα κάθε χρόνο να ξοδεύονται άδικα χρήματα ώστε να φτιάχνονται τα ίδια πράγματα μέσα στην Πλαζ.