Δυσκολεύει η κατάσταση στην Καλλονή- Άδικη ήττα στο 87’ με 1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Δυσκολεύει η κατάσταση στην Καλλονή- Άδικη ήττα στο 87’ με 1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας


Η «χρυσή» αλλαγή της Αναγέννησης Καρδίτσας, ο Αλέκσα Βουκομάνοβιτς έσπρωξε τους Θεσσαλούς στην παραμονή απέναντι στην ΑΕΛΚ (1-0).

Από τον... πάγκο έρχεται η σωτηρία για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Γιάννης Μάγγος πέρασε στο 61' του αγώνα με την Καλλονή τον Αλέκσα Βουκομάνοβιτς και ο Σέρβος αποδείχτηκε... χρυσή αλλαγή για τους Θεσσαλούς, καθώς στο 87' λύτρωσε την ομάδα του και της χάρισε το πολύτιμο τρίποντο (1-0). Η ομάδα της Λέσβου μέχρι τότε άντεχε στην πίεση, έχοντας τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο σε πολύ καλή μέρα, όμως επιστρέφει στη βάση της χωρίς βαθμό και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις της παραμονής.

Ελάχιστες οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με το 0-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι ωστόσο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να απειλήσουν με τους Δημόπουλο (10’), Χαλκιαδάκη (12’) και Ντιατά (20’, 31’), χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Μάγγου προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το γκολ. Οι «κιτρινόμαυροι» ταλαιπώρησαν αρκετά την άμυνα της Καλλονής και τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο, αλλά τελικά κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Βουκομάνοβιτς, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 61ο λεπτό στη θέση του Τσιλούλη και στο 87’ άνοιξε το σκορ για την ΑΣΑ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Δημόπουλου. Πάντως, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ δύο λεπτά νωρίτερα, αλλά ο Ντιατά δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά και πέτυχε το αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Σκόρερ: 87’ Βουκομάνοβιτς
Δοκάρι: 85’ Ντιατά

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Ζδράβος (72’ Τσόπελας), Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα (46’ Τζέκος), Τσιλούλης (61’ Βουκομάνοβιτς), Ντιατά, Μπιτέλης, Χαλκιαδάκης

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Σάββα. Ευαγγελιδάκης, Μέγκαχεντ, Αγριμάκης, Γιουκαρής (84’ Τζελίδης), Λίταινας, Σβόγιτς, Λαμπράκης (58’ Σοφιάνης), Σισέ (83’ Ναούμ).

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Γιάντσης (Ημαθίας), Θανασίας (Ηπείρου)


Πηγη www.footballleaguenews.gr