Εντατικοί έλεγχοι της αστυνομίας για τις παράνομες κροτίδες λίγο πριν την Ανάσταση στην Λέσβο- 3 συλλήψεις-Κατασχέθηκαν 1.542 κροτίδες

Σαφάρι της αστυνομίες για τις παράνομες κροτίδες

Κατασχέθηκαν -224- κροτίδες

Συνελήφθη, την Μ. Τρίτη (11-04-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Λέσβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα του 40χρονου, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν -224- κροτίδες.

Οι κροτίδες, οι οποίες προορίζονταν για πώληση σε τρίτους, κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Κατασχέθηκαν -1.318- κροτίδες

Συνελήφθησαν, την Μ. Τρίτη (11-04-2017) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 58 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, 27 χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά      -1.318- κροτίδες διαφόρων τύπων, ορισμένες από τις οποίες, όπως διαπιστώθηκε, ήταν ιδιαίτερα μεγάλης ισχύος.


Οι κροτίδες κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.