Αποκατάσταση φθορών σε δρόμους, εργασίες καθαριότητας, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης στον Αφάλωνα

Επίσκεψη στον Αφάλωνα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λέσβου


Επίσκεψη στον Αφάλωνα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αυτεπιστασίας και Καθημερινότητας του Πολίτη, Γιάννη Αμπουλο, όπου ενημερώθηκε για τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή από το Δήμο Λέσβου, όπως αποκατάσταση φθορών σε δρόμους, εργασίες καθαριότητας, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης κ.α.

Εξετάστηκαν διεξοδικά διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον Αφάλωνα και ο Δήμαρχος έδωσε τις κατευθύνσεις για να υποστηριχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ανάγκες του χωριού, με στόχο να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να προχωρήσουν διάφορα έργα, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.


Ακολούθως, ο κ. Γαληνός, μετέβη στο Νηπιαγωγείο Αφάλωνα, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες του Δήμου Λέσβου σε χώρο εντός σχολικού συγκροτήματος στον οποίο θα μεταφερθεί το νηπιαγωγείο με την κατασκευή νέων τουαλετών, βάψιμο των τοίχων, επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων και άλλα, ενώ θα πραγματοποιηθούν και εκτεταμένες εργασίες για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Στόχος είναι να γίνει σύντομα η μετεγκατάσταση του νηπιαγωγείου σε αίθουσες που να είναι σύγχρονες, όμορφες, λειτουργικές και να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.