Αναμενόμενη… αλλά βαριά ήττα η Καλλονή από την Λαμία- Λαμία-Καλλονή 4-0

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Λαμίας με την Καλλονή, καθώς οι γηπεδούχοι επικράτησαν πάρα πολύ εύκολα με 4-0.


Το σκορ πήρε, μάλιστα, έκταση από νωρίς, με τους γηπεδούχους να κάνουν οικονομία δυνάμεων στη συνέχεια. 
Το κομβικό σημείο ήταν η πολύ γρήγορη αποβολή του Μέγκαχεντ, με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων στο 10ο λεπτό, μόλις, να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ. 

Η Λαμία το εκμεταλλεύτηκε και με τους Ντουρμισάι (12’) και Ματσούκα (22’ και 29”) καθάρισε το ματς, με το υπόλοιπο να παίρνει διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Καλλονή δε μπορούσε να απαντήσει, η Λαμία επωφελήθηκε από την κατάσταση και με το μυαλό στη συνέχεια έριξε στροφές. 

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσόβιτς στις καθυστερήσεις, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έκταση στο σκορ, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο με τον οποίο η Λαμία επέστρεψε στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας. 

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου (46’ Ποζατζίδης), Κοτσώνης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Τζόκιτς (65’ Μπουλούλης), Βάντερσον, Ματσούκας, Ντουρμισάι (51’ Τσόβιτς).


ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος (66’ Μαλλής), Αγριμάκης, Μέγκαχεντ, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Καραγεώργης, Σβόγιτς, Ναούμ, Λίταινας, Ελευθεριάδης (46’ Λαμπράκης), Σοφιάνης (57’ Μέξης).