Αιολικός από τα παλιά και με 10 παίχτες - Α.Ο Θήβα-Αιολικός 0-3

Με παίκτη περισσότερο και με χαμένο πέναλτι, η Θήβα γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα της, με αντίπαλο τον Αιολικό!


Στο δια ταύτα, η ομάδα της Μυτιλήνης έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα της, Ζάχαρη στο 12′, ο οποίος ανέτρεψε τον Σπανό και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι το εκτέλεσε, αλλά δεν κατάφερε να δώσει προβάδισμα στη Θήβα. Ωστόσο, ο Αιολικός δεν πτοήθηκε από την στιγμή που έπαιζε με παίκτη λιγότερο και κατάφερε μετά από καταπληκτική ασίστ του Μανουσάκη στον Κεσίδη, να μπει μπροστά στο σκορ!

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 51′, αλλά η κεφαλιά του Τσομπάνη πέρασε δίπλα από την εστία του Γιώτα… Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Μουδούρογλου, ο οποίος βγήκε στην αντεπίθεση και με πλασέ έκανε το 0-2! Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επισφραγίστηκε για τον Αιολικό στο 87′ μετά από σουτ του Καπταγιάννη, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3!


ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μπλούνας, Καραγιάννης, Καλύβας (Φθιώτιδας), άριστοι. 

ΑΟ ΘΗΒΑ (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Αργυρίου, Τσατσαρώνης (48′ Τόσκας), Ευθυμίου (44′ λ.τ Αντωνίου), Ευσταθίου, Σ. Χατζηλάμπρος, Μαλισσόβας, Π. Γεωργίου, Σπάνος, Τσομπάνης (81′ Γιαλός), Κατσογιάννης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Ζάχαρης, Κρητικός, Τόλιας, Ταχιάς, Παληγεώργος, Κριπιντήρης, Ευσταθίου, Κεσίδης, Ντάμπος (83′ Καπταγιάννης, Μανουσάκης (60′ Μουδούρογλου, Μπουρούς (12′ Γιώτας).