Ανασχηματισμός στην δημοτική αρχή Λέσβου… με πολλές εκπλήξεις

Ανασχηματισμός στην δημοτική αρχή Λέσβου


Ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός ανακοίνωσε το Σάββατο 24/02 στην έκτακτη ενδοπαραταξιακή συνεδρίαση που συγκάλεσε στο Παλαιό Δημαρχείο τον περίφημο ανασχηματισμό της δημοτικής του αρχής… αλλά με πολλά ερωτηματικά για πολλές αντιδημαρχιες..

Ο ανασχηματισμός επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις.

Καθώς ο Γιώργος Κατζανός..δεν θα είναι πρόεδρος πλέον της ΔΕΔΑΠΑΛ αλλά παραμένει αντιδήμαρχος καθαριότητας… και με μια νέα αρμοδιότητα αυτού του αντιδημάρχου Ευεργετουλα.

Ο αντιδήμαρχος Μανταμάδου, Στέφανος Αποστόλου θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΔΕΔΑΠΑΛ.

Ο Παναγιώτης Τσουπης επιστρέφει στην αντιδημαρχια Οικονομικών.

Ο αντιδήμαρχος Καλλονής…… παίρνει πλέον στην ευθύνη του και την αντιδημαρχια Πέτρας- Μολυβου.

Ο Δημήτρης Αλεξίου αναλαμβάνει το Νομικό Πρόσωπο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού όπου μέχρι πρότινος ήταν ο Μιχάλης Ταμβακέλλης

Στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέσβου μετακομίζει ο Κώστας Κατσαρός, αντί του Στρατή Τζιμή.

Στις θέσεις τους παρέμειναν ο Νίκος Καρασάββας ως αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής χωρίς όμως την αρμοδιότητα του Πρασίνου και ο Κώστας Αστυρακάκης ως αντιδήμαρχος μόνο Πολιτισμού και όχι και Τουρισμού.

Νέα πρόσωπα στις αντιδημαρχίες είναι ο Γιάννης Αμπουλός ως αντιδήμαρχος Αυτεπιστασίας και ο Παναγιώτης Κατσαβέλλης ως αντιδήμαρχος Παιδείας.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ανασχηματισμός δεν είναι έτοιμος 100%.. και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας αναμένονται κι άλλες εκπλήξεις….