Betmasters.gr: Και τώρα οι δυο τους!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και το ΣΕΦ φλέγεται!


Όταν έχει Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός επισκιάζεται οποιοδήποτε άλλο ματς είτε σε ποδόσφαιρο είτε σε μπάσκετ. Αν δε πρόκειται για παιχνίδι που αφορά στην Ευρωλίγκα, τότε το ενδιαφέρον γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Όσον αφορά το νόμιμο στοίχημα, οι "ερυθρόλευκοι" ξεκινούν ως φαβορί και παίζονται στο 1,62, ενώ οι "πράσινοι" στο 2,38, αποδόσεις που ενδεχομένως να αλλάξουν σύντομα.

Ωστόσο, πολλά θα κριθούν από τη συμμετοχή ή όχι του Βασίλη Σπανούλη που είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι πιο πλήρης, όμως το ΣΕΦ δίνει το αβαντάζ στον Ολυμπιακό. Επίσης, ο Πρίντεζης προέρχεται από απουσία δύο εβδομάδων και σίγουρα δεν θα μπορεί να δώσει το μάξιμουμ της απόδοσής του. Είναι προφανές πως το "τριφύλλι" έχει υπεροπλία στους ψηλούς και η προσθήκη του Τζεντίλε που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό προσφέρει στον Πασκουάλ μία λύση πολυτελείας στο 1 vs 1.

Στην βαθμολογική κατάταξη ο Ολυμπιακός έχει μία περισσότερη νίκη διότι κέρδισε τη Φενέρ παρά το πρόβλημά του στη θέση 4, ενώ ο Παναθηναϊκός πέταξε στα σκουπίδια μια τεράστια ευκαιρία να εδραιωθεί στην τετράδα, αφού έχασε "δικό του" παιχνίδι στο Καζάν. Ένα διπλό στο Φάληρο θα "απαλύνει" τον πόνο αυτής της ήττας αλλά θα αποτελέσει και ρεβάνς για το διπλό του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ.

Φυσικά, το Ρεάλ - ΤΣΣΚΑ είναι τεράστιο παιχνίδι, καθώς πρόκειται για τις πιο πλήρεις ομάδες της διοργάνωσης. Θα δούμε τουλάχιστον ένα ημίχρονο και θα παίξουμε στο live, αφού διεξάγεται μία ώρα μετά το ελληνικό "κλάσικο". Φενέρ - Μιλάνο και Ζαλγκίρις - Ερυθρός Αστέρας τα άλλα δύο της βραδιάς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.