Η πρώτη βόλτα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου το 2017

Μια ακόμη ποδηλατική χρονιά ξεκίνησε και τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου δεν χάνουν την ευκαιρία να το γιορτάσουν με τι άλλο από βόλτα στο Βουνό!


Με αφετηρία την πλατεία απέναντι από το πάρκο Καραπαναγιώτη, κατευθυνθήκαμε προς τις ανεμογεννήτριες και από εκεί ανηφορίσαμε για το Εκκλησάκι της Παναγίας στην Αμαλή.

Η Ιουλία από το Lesvos Ride μας περίμενε με το καθιερωμένο πια ζεστό κρασάκι και ξερούς καρπούς για να γεμίσουν οι μπαταριές μας και εμείς με την σειρά μας αδειάσαμε τις μπαταριές του ηλεκτρικού ποδηλάτου τύπου cargo fat bike που έχει εξολοκλήρου κατασκευάσει ο Δημήτρης Πατούνης στη Γέρα της Λέσβου.

Ήταν η πρώτη επίσημη παρουσίαση του πρώτου ποδηλάτου αυτού του τύπου στον κόσμο και όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος «είδαμε το μέλλον».

 Μετά από περισσότερα από 30 χιλιόμετρα πάνω στο βουνό, φτάνοντας σε υψόμετρο 540 μέτρα, με περισσότερα από 1000 μέτρα συνολικά υψομετρικά, σχεδόν 5 ώρες στη σέλα και πάνω από 2000 καμένες θερμίδες ανά άτομο, πήραμε το δρόμο του γυρισμού και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον 2ο Αγώνα marathon ΜΤΒ στις 15 Ιανουαρίου 2017.
Καλές βόλτες....

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες της εκδήλωσης. http://www.lesvosmtb.gr/index.php/podilatika-nea/polymesa/photografies/item/2807-1st-ride-2017-fotografies

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της εκδήλωσης. http://www.lesvosmtb.gr/index.php/podilatika-nea/polymesa/binteo/item/2809-1st-ride-2017-video

Εκ μέρους του Δ.Σ.

            Λασκαρίδης Ιγνάτιος                                                    Ανεζίνος Τάκης


                  Πρόεδρος                                                                Αντιπρόεδρος