Πλήθος κόσμου από τον Μολυβο είπε ΟΧΙ στην αύξηση του ΦΠΑ στην Λέσβο-Συντονισμός με άλλα νησιά του Β. Αιγαίου

Πλήθος κόσμου από τον Μολυβο είπε ΟΧΙ στην αύξηση του ΦΠΑ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Παλλεσβιακό Συντονιστικό Όργανο Επαγγελματικών και Επιστημονικών Φορέων της Λέσβου, την Τετάρτη 02/11/2016 στο Συνεδριακό Κέντρο Μήθυμνας, η εκδήλωση για την ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου και των πολιτών για τις συνέπειες από την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.

Στη συνάντηση συμμετείχε πλήθος επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και πολιτών.  Εκτέθηκαν τα τεράστια προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την κατάργηση μετά την 31/12/2016 των μειωμένων ΦΠΑ συντελεστών στα νησιά μας.  Αποφασίστηκε να υπάρξει συντονισμός με τα άλλα νησιά του Β. Αιγαίου και να συμμετέχουν όλοι στην κεντρική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη, ταυτόχρονα με Χίο και Σάμο.

Τέλος, αποφασίστηκε να αποσταλεί έγγραφο σε όλα τα κόμματα και τους βουλευτές για κατάθεση και ψήφιση στη Βουλή τροπολογίας, με την οποία θα διατηρούνται οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά μας


Θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις για την ενεργοποίηση και αφύπνιση των επιχειρηματιών και των πολιτών της Λέσβου και της Λήμνου και σε άλλες περιοχές.