Στο 11o Πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ο Δήμος και το Επιμελητήριο Λέσβου

Στο 11o Πολυσυνέδριο  «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»


Ο Δήμος Λέσβου και το Επιμελητήριο Λέσβου, μετά το ιδιαίτερα πετυχημένο, 10ο Πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διοργανώθηκε τον Ιούνιο στη Λέσβο,  και ανέδειξε τους επιχειρηματίες και τους ανθρώπους με τις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες του Βορείου Αιγαίου, πρόκειται να συμμετάσχουν και στο 11o Πολυσυνέδριο  «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ», που διοργανώνει η ομάδα του ΚΑ – Business, με τιμώμενη περιοχή τη Λέσβο, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ, στη Θεσσαλονίκη.

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική και ανθρωπιστική συγκυρία για τη χώρα μας, η ομάδα του www.ka-business.gr, δίνει για άλλη μία φορά βήμα σε ανθρώπους που ξεχωρίζουν και δίνουν τον δικό τους αγώνα να επιβιώσουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, μέσα από τις εργασίες του 11ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ».  

Η Λέσβος, πρέπει να δημιουργήσει ένα νέο brand name και να προβληθεί ως ιδανικός τουριστικός προορισμός. Αυτό θα παρουσιάσει  μεταξύ άλλων, στις εργασίες του 11ου ΚΑ, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης - Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Λέσβου, Κωνσταντίνος Κατσαρός, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Ευάγγελος Μυρσινιάς και ο Πρόεδρος Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών, Θρασύβουλος Καλογρίδης.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει τους ανθρώπους που καινοτομούν και επιχειρούν εν μέσω οικονομικής αλλά και ανθρωπιστικής κρίσης, πώς μπορεί να τους στηρίξει το νέο ΕΣΠΑ και τα σημερινά χρηματοδοτικά εργαλεία, αλλά και να παρουσιάσει το νέο προφίλ επιχειρηματικότητας μέσα από τις παρακάτω θεματικές:

Τουρισμός:  στο Επίκεντρο της Ανάπτυξης 

Μεταφορές - Ενέργεια: Πηγή τόνωσης της επιχειρηματικότητας

ΕΣΠΑ: Δημιουργώντας καινοτομικές επιχειρήσεις - Χρηματοδοτικά Εργαλεία

Next generation: Δημιουργώντας το νέο επιχειρηματικό προφίλ

Έλληνες που ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ και ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ σε Ελλάδα και Εξωτερικό

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ Ελλήνων ομογενών για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της Ελλάδας.