Live έντεχνο-λαϊκό: "Στρατούλα Χιώτη live" στο Bar-Restaurant Iera club- Ευρειακη Γέρας #18/06

Το Beach Bar-Restaurant IERA επανήλθε δυναμικά στο ανανεωμένο του περιβάλλον δίπλα στην θάλασσα για καφέ, φαγητό, κοκτέιλ και είναι ο ιδανικός χώρος για να ηρεμήσετε και να απολαύσετε την πιο ήσυχη πλευρά της Λέσβου. 


Το Σάββατο 18-06-16 το δεύτερο καλοκαιρινό Live του IERA  στην παραλία Ευρειακης Γέρας είναι γεγονός…

Σάββατο 18 Ιουνίου το Beach Bar-Restaurant IERA σε μια μοναδική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με φουλ χορευτικό τέμπο και εξωτισμό σκορπίζοντας στις νύχτες του καλοκαιριού φώς, μουσική και διάθεση να περάσεις ένα όμορφο καλοκαίρι.

Στρατούλα Χιώτη, σε ένα ανατρεπτικό live με ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο για όλα τα γούστα!!

Απολαύστε, χαλαρώστε και διασκεδάστε με θέα τον μαγευτικο κοπλο της Γερας Λέσβου

**..Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάθε Σάββατο και ένα νέο Ελληνικό συγκρότημα θα περνάει από την μουσική σκηνή του Beach bar-Restaurant Iera για να απολαυσετε το φαγητό η το ποτό σας συντρόφια με τραγούδια που αγαπάτε….

Χορηγός επικοινωνίας www.LesvosPost.com

More Info - Κρατήσεις:

Party: Σάββατο 18 Ιουνίου 2016
Ώρα έναρξης: 23:00


Παραλία Ευρειακης Γέρας Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες: 22510-42028, 22510-52052, 693-6756114

Official facebook IERA: Iera Club

WEB SITE:  www.ieraclub.gr

Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του  Iera Club ….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις…

Στρατούλα Χιώτη

Η Στρατούλα Χιώτη κατάγεται από τη Γέρα Λέσβου. Η ανερχόμενη και ταλαντούχα ηθοποιός είναι 29 ετών και φοιτούσε στη σχολή της Έλντας Πανοπούλου. Παράλληλα κάνει και μαθήματα φωνητικής και τραγουδάει παραδοσιακά κομμάτια και όχι μόνο.
Στο παρελθόν ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας του Αναγνωστηρίου Αγιάσου. Στη Αγιάσο επίσης, έχει κάνει μαθήματα αγγειοπλαστικής και σαντουριού. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα και στη Λέσβο. Κάνει επίσης παραστάσεις stand up comedy στην Αθήνα, τις οποίες έκανε και στη Λέσβο πρόσφατα, που ήταν κάτι διαφορετικό και πρωτόγνωρο για το νησί και ο κόσμος το αγκάλιασε.
Το ταλέντο της δε σταματά στην υποκριτική και τη μουσική, αφού έχει επίσης πολλές πρωτιές σε Πανελλαδικούς και Παλεσβιακους διαγωνισμούς ζωγραφικής.



Οι ημέρες των διακοπών μας ειναι μετρημένες και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να τις περάσετε από το Iera Club στην παραλία Ευρειακη Γέρας! 

Μεθυστικά cocktails, δροσερά ροφήματα, γευστική κουζίνα σε ένα αναπαυτικό και μοναδικό περιβάλλον

Το Iera Club είναι ένα από τα ποιοτικά cafe-club-εστιατόρια της Λέσβου με χαρισματική θέση, φανταστική θέα, πολύ δροσιά και ωραία ατμόσφαιρα, που κάνουν ευχάριστη την παραμονή σας.

Διαλεχτές πρώτες ύλες, καλομαγειρεμένα πιάτα και φαγητό όλες τις ώρες δίπλα στη θάλασσα

Στιγμές δροσιάς και ξεγνοιασιάς απολαμβάνοντας το βαθύ μπλε της θάλασσας με μπάνια και άραγμα στις ξαπλώστρες. Καφέ, δροσερά smoothies και ποτά ολοκληρώνουν το φόντο της δροσιάς.

Ένας μικρός επίγειος παράδεισος, που προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και κάνουν τα καλοκαίρια σας πιο... μπλε από το συνηθισμένο. 

Ζήστε μοναδικές στιγμές και αποδράστε από την καθημερινή πραγματικότητα σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής.

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2016»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos


Hashtags: #fetospameoloilesvo #visitlesvos #summerlesvos #summerlesvospost #lesvospost