Beach Bar-Restaurant IERA στην Ευρειακή: Μουσική, ήλιος, γεύσεις, παραλία, ποτό, καφές...Όλα σε ένα! (pics)

All day Beach bar-Restaurant IERA….. Μουσική, διασκέδαση, αγάπη, ήλιος, γεύσεις, παραλία, χορός, ποτό, καφές, χαλάρωση... Όλα σε ένα!


Η παραλία “Ευρειακης” στον κόλπο Γέρας της Λέσβου με τα γαλαζοπράσινα νερά και την απέραντη παραλία με την ψιλή άμμο δικαιολογεί γιατί είναι το ποιο hot καλοκαιρινό μέρος για επίσκεψη. Σε αυτήν την μοναδικής ομορφιάς περιοχή βρίσκεται το « Iera Club».

Πρόκειται για έναν πολυχώρο διασκέδασης, ξεκούρασης και χαλάρωσης που λειτουργεί ολόκληρο σχεδόν το 24-ωρο, μπροστά από την πολυσύχναστη πλαζ. Η μέρα ξεκινάει με πρωινό, καφέδες, smoothies, φαγητό και συνεχίζει το βράδυ με ποτό, cocktails και φυσικά την καλύτερη μουσική. Απολαύστε το, είναι inn...

Από φέτος τα Σάββατα σας στο Iera Club θα σας συντροφεύουν ζωντανά Ελληνικά σχήματα…. Κάθε Σάββατο και ένα νέο Ελληνικό συγκρότημα θα περνάει από την μουσική σκηνή του Beach bar Restaurant Iera για να απολαυσετε το φαγητό η το ποτό σας συντρόφια με τραγούδια που αγαπάτε….

Οι ημέρες των διακοπών μας ειναι μετρημένες και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να τις περάσετε από το Iera Club στην παραλία Ευρειακη Γέρας! 

Μεθυστικά cocktails, δροσερά ροφήματα, γευστική κουζίνα σε ένα αναπαυτικό και μοναδικό περιβάλλον

Το Iera Club είναι ένα από τα ποιοτικά cafe-club-εστιατόρια της Λέσβου με χαρισματική θέση, φανταστική θέα, πολύ δροσιά και ωραία ατμόσφαιρα, που κάνουν ευχάριστη την παραμονή σας.

Διαλεχτές πρώτες ύλες, καλομαγειρεμένα πιάτα και φαγητό όλες τις ώρες δίπλα στη θάλασσα

Στιγμές δροσιάς και ξεγνοιασιάς απολαμβάνοντας το βαθύ μπλε της θάλασσας με μπάνια και άραγμα στις ξαπλώστρες. Καφέ, δροσερά smoothies και ποτά ολοκληρώνουν το φόντο της δροσιάς.

Ένας μικρός επίγειος παράδεισος, που προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και κάνουν τα καλοκαίρια σας πιο... μπλε από το συνηθισμένο. 

Ζήστε μοναδικές στιγμές και αποδράστε από την καθημερινή πραγματικότητα σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής.

Παιδότοπος all day Beach bar Restaurant ΙΕΡΑ

Οι μικροί μας φίλοι απασχολούνται δημιουργικά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παίζοντας με ασφάλεια την ώρα που οι γονείς τους απολαμβάνουν τις δικές τους στιγμές χαλάρωσης, χωρίς κανένα απολύτως άγχος.

Πρόκειται για ένα ιδανικό σκηνικό, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας, ενώ τα παιδιά σας θα απασχολούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας. Απολαύστε ξένοιαστες διακοπές και βουτιές στη θάλασσα, ενώ τα παιδιά σας παίζουν με απόλυτη ασφάλεια στον παιδότοπό μας.

Η επιλογή των παιχνιδιών που τοποθετήθηκαν στον παιδότοπο έγινε με πολύ αυστηρά κριτήρια προκειμένου να πληρούνται όλες οι Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Ο χώρος διατίθεται και για παιδικά πάρτι.. ονειρεμένα δίπλα στην θάλασσα και στα ασφαλή παιχνίδια του Iera Club



Γάμοι & Εκδηλώσεις

Χαρίστε στους καλεσμένους σας μια μοναδική εμπειρία, διοργανώνοντας οποιαδήποτε εκδήλωση είτε πάνω στην παραλία είτε στον ιδιόκτητο χώρο του Iera Club χωρητικότητας 800 ατόμων συνοδευόμενη από τις γευστικές προτάσεις του...

Ζήστε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας, όπως ακριβώς τις έχετε ονειρευτεί, στο all day Beach bar Restaurant Iera.

Για την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα έχουν φροντίσει οι άνθρωποι του μπαρ. Για το σκηνικό και τη διακόσμηση, η ίδια η... φύση!

Οι άνθρωποι του Iera θα φροντίσουν η μέρα του γάμου σας να μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας, αναλαμβάνοντας να φτιάξουν το ιδανικό menu της ξεχωριστής αυτής μέρας καθώς και να σας βοηθήσουν με όλη την οργάνωση της δεξίωσης.

Δεξίωση Βάπτισης

Για τους μικρούς θησαυρούς της ζωής μας, το ΙΕΡΑ θα οργανώσει ένα παραμυθένιο party για τη βάπτισή τους.

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις, ιδιαίτερα τους μικρότερους, για τους οποίους διαμορφώνονται ειδικά παιδικά menu και πολλές εκπλήξεις.


Εταιρικές Εκδηλώσεις

Το ΙΕΡΑ μπορεί να αναλάβει την εταιρική σας εκδήλωση, προσφέροντας ευρεία γκαμα γεύσεων και προτάσεων σε σας και τους συνεργάτες σας, ενισχύωντας το προφίλ και το κύρος της εταιρίας σας, όλα αυτά στον μεγάλο χώρο μας χωρητικότητας 800 ατόμων..


More Info - Κρατήσεις:


Παραλία Ευρειακης Γέρας Λέσβου
Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες: 22510-42028, 22510-52052, 693-6756114
Official facebook IERA: Iera Club
WEB SITE:  www.ieraclub.gr

Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του  Iera Club ….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις…


Ιστορία του Iera Club

Το Iera Club βρίσκεται κοντά σας από το καλοκαίρι του 1998 όταν πραγματοποιήθηκαν επιτέλους τα όνειρά μας για την δημιουργία του.

Το Iera Club πηρέ την ονομασία του από την αρχαία πόλη Ιεραπολη που όταν καταποντίστηκε δημιουργήθηκε ο κόλπος Γέρας

Το Iera Club έγινε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του σήμα κατατεθέν της περιοχής της Ευρειακής του Κόλπου Γέρας αλλά και σημείο ορόσημο για όλο το νησί της Λέσβου ,και πρόσφερε έναν ακόμα λόγο για να επισκεφθεί κάποιος αυτήν την όμορφη και τόσο γραφική περιοχή του νησιού.Ανέκαθεν οι δραστηριότητες και τα events του Iera Club ήταν σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για όλο το νησί μιας και οι μεγάλες συναυλίες που γίνονται τόσα χρόνια φέρνουν κόσμο από όλο το νησί και κάνουν γνωστή ακόμα περισσότερο την περιοχή του Κόλπου Γέρας.

Τεράστια ονόματα έχουν περάσει και έχουν τραγουδήσει στο Iera Club όπως το θρυλικό συγκρότημα ΠΥΞ ΛΑΞ όπου 3000 άτομα διασκέδαζαν όλο το βράδυ με τα τραγούδια τους αλλά και πολλά αλλά ονόματα του Ελληνικού Πενταγράμμου .

Το Iera Club είναι από τα μεγαλύτερα beach bars που βρίσκονται στο νησί της Λέσβου και η όμορφη παραλία μας προσφέρει τα πάντα στους επισκέπτες μας ,αφού η θάλασσα μας είναι πάντα καθαρή και η παραλία ικανή να εξυπηρετήσει όλες τις δραστηριότητες που επιθυμείτε για να διασκεδάσετε ,να αθληθείτε ή απλά να ξεκουραστείτε .Το Iera Club ήταν και είναι ένας χώρος τον οποίο κάποιος μπορεί να τον επισκεφθεί από το πρωί για καφέ και μπάνιο και να παραμείνει ως το βράδυ για φαγητό και ποτό ή κάποιο από τα cocktail από τον τεράστιο κατάλογό μας.


Χιλιάδες κόσμου έχουν επισκεφθεί τόσα χρόνια το iera Club και χιλιάδες κόσμου έχουν διασκεδάσει και έχουν μείνει ευχαριστημένοι με αυτό .Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάναμε τα πάντα για να μείνει κάθε στιγμή αξέχαστη για όλον αυτόν τον κόσμο που επισκέφθηκε το Iera Club .Σας εγγυώμαστε ότι θα συνεχίσουμε κάνουμε τα πάντα για να περάσετε μοναδικές στιγμές στο χώρο μας .Σας εγγυόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να γίνει ακόμα πιο γνωστή και όμορφη η περιοχή της Ευριακής του Κόλπου Γέρας. Της δικιάς μας περιοχής, του δικού μας τόπου.