"Let's do it Greece" στην Λέσβο την Κυριακή 17 Απριλίου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνδιοργανώνει την Κυριακή 17 Απριλίου την Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Let’s do it Greece 2016».


Στο πλαίσιό της θα γίνουν καθαρισμοί ακτών και βυθού, εξωραϊσμοί, δενδροφυτεύσεις, καθαρισμοί αλσυλλίων σε νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Ήδη έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι και σχολεία.   

Στο πλαίσιο της δράσης θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Απριλίου η «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού». Πρόκειται για μια εβδομάδα δράσεων μέσα στις σχολικές μονάδες και με τη συμμετοχή όλης της σχολικής κοινότητας, με σκοπό να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος.

Η Περιβαλλοντική Δράση «Let’s do it Greece» πραγματοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά, σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα, και σύνθημά της είναι «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!».


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο a.sarantinou@pvaigaiou.gov.gr ή στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου www.pvaigaiou.gov.gr.