Η τελευταία παράσταση της Καλλονής- Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του Καλλονή-Ατρόμητος- Όλοι στο στάδιο-Αξίζει το χειροκρότημα η Καλλονή

Η Καλλονή (εκτός απροόπτου) παίζει τον τελευταίο αγώνα της εντός έδρας στην Super League την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών.


Για το λόγω αυτό οι διοίκηση θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της Λέσβου έβαλε χαμηλές τιμές στα εισιτήρια, με σκοπό το στάδιο να είναι γεμάτο και να χειροκροτήσουμε όλοι την Καλλονή που ανέβασε σε υψηλό επίπεδο το Λεσβιακό ποδόσφαιρο.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, θα γίνει ως εξής:

- Τρίτη 05/04 έως Παρασκευή 08/04 από τις 10:00 έως τις 15:00 από τα γραφεία της ομάδας.

- Σάββατο 09/04 από τις 10:30 - 13:00 από τα γραφεία της ομάδας μας

- Κυριακή (ημέρα του αγώνα) 10/04 από τις 17:00 στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

ΤΜΗΜΑ 1-2-4-5

€5

ΤΜΗΜΑ VIP

€10

Αγοράστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

-              Για την έκδοσή του απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων του φιλάθλου και είναι απαραίτητο γι'αυτό το λόγο να φέρει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο.

-              Τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του εισιτηρίου υποχρεωτικά είναι το επίθετο, το όνομα, ο αριθμός ΑΜΚΑ και ο ΑΔΤ.

-              Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

-              Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.
Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων που θα προσέλθουν στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης για την έκδοση εισιτηρίου καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να προσέρχονται αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στις εισόδους καθώς ο έλεγχος και η ταυτοποίηση απαιτούν περισσότερο χρόνο.

Θυμίζουμε πως στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης λειτουργεί σύστημα εποπτείας με κάμερες για την πρόληψη φαινομένων βίας.

Ο αθλητικός νόμος προβλέπει βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.