Το νέο διοικητικό συμβούλιο στο Σωματείο Εστιατόρων και Συναφών επαγγελματιών Μολύβου

Το νέο διοικητικό συμβούλιο 


Το Σωματείο Εστιατόρων και Συναφών επαγγελματιών Μήθυμνας (Μολύβου), Λέσβου ολοκλήρωσε την Παρασκευή 22 Απριλίου την εκλογική διαδικασία, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου,  για την εκλογή των οργάνων του και συγκεκριμένα, του Δ. Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων του Σωματείου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελματιών Ελλάδας(ΠΟΕΣΕ).

Χθες στα γραφεία του έγινε η διαδικασία για την σύσταση του Δ. Συμβουλίου όπου ομόφωνα και κοινή συναινέσει αποφασίστηκε η παρακάτω σύνθεση του Δ. Συμβουλίου σε σώμα:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΟΛΒΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΑΤΖΗΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΤΑΜΙΑΣ: ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΒΟΥΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛ
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΛΠΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΒΟΥΤΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αντιπρόσωποι του Σωματείου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατόρων Ελλάδος (ΠΟΕΣΕ) εκλέχθηκαν οι:

ΜΟΛΒΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι:

ΧΑΒΟΥΤΣΙΩΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΚΑΛΠΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΒΑΪΜΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της διαδικασίας για την σύσταση του νέου Δ. Συμβουλίου ο Πρόεδρος του Σωματείου Μόλβαλης Νικόλαος ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλα τα μέλη που εκλέχτηκαν στις εκλογικές διαδικασίες, σε ένα Σωματείο που θα συνεχίσει να πρωτοστατεί με τις δράσεις του,  καθώς και στην αναβάθμιση του τουριστικού γαστρονομικού προϊόντος του νησιού.

Τέλος ο Πρόεδρος και το Δ. Συμβούλιο εύχονται σε όλα τα μέλη, τους καταναλωτές και τους επισκέπτες του νησιού Καλή Ανάσταση, Χρόνια Πολλά και το Άγιο φως της ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές όλων μας.


ΑΠΟ ΤΟ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ