Φορολογικές δηλώσεις 2016: Άνοιξε το Taxis- Εως 30 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής- Φθηνές δηλώσεις στην Μυτιλήνη

Άνοιξε το βράδυ της Τρίτης 5 Απριλίου, η ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxis για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. 

Η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον ένα τρίμηνο ως και τον Ιούνιο, ενώ ο φόρος που θα προκύψει από την εκκαθάριση τους θα καταβληθεί σε τρεις διμηνιαίες δόσεις, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία.

Δεν αποκλείεται, πάντως, στο βαθμό που η κυβέρνηση συμφωνήσει με τους θεσμούς, οι δόσεις να αυξηθούν, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι στην καταβολή του φόρου.

Φορολογικές δηλώσεις από 25€ στην Μυτιλήνη

 ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!


Το λογιστικό γραφείο Accountant Center Στεφάνου Γεώργιος-Στεφάνου Κων/νος Ο.Ε αναλαμβάνει υπεύθυνα την σύνταξη και υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης.

Αναλαμβάνουμε την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση. Επικοινωνήστε στο 22510-42604 .(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08:30-13:00 (εκτός Σάββατο-Κυριακή- Τέταρτη) Απογεύματα ΜΟΝΟ με ραντεβού.

Η υποβολή φορολογικής δήλωσης γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω Taxisnet.

Πλεονεκτήματα υποβολής δηλώσεων στο γραφείο μας:

Μπορείτε να εκτυπώνετε άμεσα και δωρεάν από το γραφείο μας, τα φορολογικά πληροφοριακά στοιχεία που θα έχετε ανάγκη (πχ Ε1, Ε2 κτλ), χωρίς αναμονή στην εφορία.

Αποκτάτε ηλεκτρονικό αρχείο, για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, σε περίπτωση αγοράς κινητών ή ακινήτων περιουσιακών στοιχείων μελλοντικά, όπου θα χρειαστείτε να κάνετε ανάλωση κεφαλαίου θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας ένα φοροτεχνικό σύμβουλο.

Επίσης:

Εφόσον επιθυμείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την δήλωση σας μέσω του λογιστικό γραφείου και δεν έχετε πάρει κωδικό από το Taxis Net, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το 22510-42604, για την τακτοποίηση της αίτησης για λήψη κλειδάριθμου. Μέτα την αποστολή της αίτησης πρέπει να παραλάβετε τον κλειδάριθμο σας από την εφορία.


Προσφορές για την Φορολογική Δήλωση 2016!!

Μόνο 25€ για τη Συμπλήρωση της απλής Φορολογικής σας Δήλωσης Ε1 (Φορολογική Δήλωση Οικονομικού Έτους 2015), Ε2 και Ε9 - ή - 35€ από 60€ για τη Συμπλήρωση της Φορολογικής σας Δήλωσης Ε3, E1, E2! Δωρεάν ηλεκτρονική υποβολή, αίτηση για κλειδάριθμο! Προσφορά από το Λογιστικό Φορολογικό Γραφείο «Accountant Center STEFANOY» στη Μυτιλήνη!!

Η προσφορά αφορά συμπλήρωση φορολογικής δήλωσης από το Λογιστικό Φορολογικό Γραφείο «Accountant Center STEFANOY» στη Μυτιλήνη και διαμορφώνεται ως εξής:

25€ για τη συμπλήρωση της απλής φορολογικής σας δήλωσης Ε1 (φορολογική δήλωση οικ. Έτους 2015), αν έχετε και Ε2 και Ε9 η τιμή είναι 30€ (μεταβολές ακίνητης περιουσίας) καθώς και δωρεάν ηλεκτρονική υποβολή, αίτηση για κλειδάριθμο.

- ή -

40€ για τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης Ε3,E1,E2, (για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις με βιβλία Β’ κατηγορίας) καθώς και δωρεάν ηλεκτρονική υποβολή, αίτηση για κλειδάριθμο.

Η προσφορά αναλυτικά περιλαμβάνει:

Σύνταξη Φορολογικής Δήλωσης Φυσικού Προσώπου (έντυπα Ε1, Ε2, Ε9).
Συμπλήρωση φορολογικής δήλωσης (έντυπα Ε1, Ε2 και Ε9 όπου υπάρχει).
Υποβολή δήλωσης ηλεκτρονικά.
Aίτηση για την έκδοση ηλεκτρονικού κωδικού κλειδάριθμου.
Έλεγχος και παραλαβή αποδεικτικών.
Ακριβής υπολογισμός φόρου εισοδήματος βάσει των τελευταίων διατάξεων.
Δωρεάν αποστολή των εντύπων μέσω Internet.
Ακριβή υπολογισμό φόρου και εκτύπωση έγκυρου εκκαθαριστικού σημειώματος.

Εάν δεν διαθέτετε κωδικούς για το taxisnet αναλαμβάνουμε την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για την έκδοση αυτών. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε το συντομότερο μαζί μας.

Η προσφορά αντιστοιχεί σ' ένα (1) ΑΦΜ.

Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που αναγράφονται παρακάτω.

Η προσφορά δε συνδυάζεται και δεν συμψηφίζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις που ισχύουν στην επιχείρηση.

Η προσφορά ισχύει έως 20-05-16


ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ 22510-42604 η ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΙΚΤΙΝΟΥ 2 ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 4ος ΟΡΟΦΟΣ…!!!

Accountant Center

Στεφάνου Γεώργιος-Στεφάνου Κων/νος Ο.Ε

ΙΚΤΙΝΟΥ 2 4ος Όροφος ΜΥΤΙΛΗΝΗ (Απέναντι από τα κεντρικά λύκεια στο στενό του Καραγεωργίου)


ΩΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08:30-13:00 (εκτός Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα-Τέταρτη μόνο με ραντεβού)