Σήμερα όλοι στο στάδιο Μυτιλήνης για να αποθεώσουμε την Καλλονή στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα-ΚΑΛΛΟΝΗ-ΑΕΚ (19:00)

Το τελευταίο της μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου δίνει σήμερα Κυριακή στις 19.00 στο Στάδιο Μυτιλήνης η Καλλονή, υποδεχόμενη για την 28η αγωνιστική της Super League την ΑΕΚ.


Να τονίσουμε ότι χθες οι φίλαθλοι της ΑΕΚ προετοίμασαν θερμή υποδοχή στους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)

Μπορεί η αυλαία στα εντός έδρας παιχνίδια για την ομάδα της Λέσβου να πέφτει την επόμενη Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο το μεθαυριανό παιχνίδι είναι το τελευταίο «μεγάλο» που θα φιλοξενήσει ο Ταρλάς, που έζησε μοναδικές στιγμές τα δυο τελευταία χρόνια, υποδεχόμενος ομάδες και παίκτες που μέχρι πρότινος παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση.

Βαθμολογικά η αναμέτρηση δεν έχει και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με την Καλλονή να κυνηγά την τιμητική προτελευταία θέση θέλοντας να ξεπεράσει τον Πανθρακικό και την ΑΕΚ να αναζητά μια καλύτερη διαφορά από τους αντιπάλους της εν όψει play off.

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Τσαμπούρη, αλλά και τον Ελλακόπουλο που αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά φέτος.

Τα εισιτήρια του αγώνα (που κοστίζουν 15 ευρώ το απλό και 30 ευρώ το VIP θα διατίθενται σήμερα από τις 15:00 στα εκδοτήρια του σταδίου Μυτιλήνης)  παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση και οι εξέδρες αναμένονται γεμάτες, αφού και ο κόσμος της Ένωσης θα δώσει δυναμικό παρόν. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι αυτός είναι ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες και οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά.

Η αποστολή της Καλλονής: Στρατηλάτης, Δαύκος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιορέντε, Σπυρόπουλος, Ούκα, Γκόλιας, Μίκιτς, Καλτσάς, Μπλάζιτς, Γιουκαρής, Φαβάλι, Γεωργίου, Γουερέ, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Γκαμάγκας

Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.   

REPORT ΑΓΩΝΑ

Καλλονή – ΑΕΚ

Ημ/νία: 03/04 19:00
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης (5.500)
Διαιτητής:
Δημήτρης Θάνος
Τηλ. Μετάδοση: Novasports 4, ενημέρωση και από τα
 2 ημίχρονα με φωτο lesvospost.com/ Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης LesvosPost.com)
Καιρός: 17oC Αίθριος

Συνεχής ενημέρωση και από τα 2 ημίχρονα με φωτογραφίες από το LesvosPost.com

Ανταπόκριση από το στάδιο Μυτιλήνης Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)


Κυριακή 3 Απριλίου

Καλλονή – ΑΕΚ
Ατρόμητος – Παναιτωλικός
Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης
Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννενα
Ολυμπιακός – Πανθρακικός
Παναθηναϊκός – Βέροια
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Πλατανιάς – Ξάνθη