Πραγματοποιήθηκε στην Μυτιλήνη η ενημέρωση φορέων από την ερευνητική ομάδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενημέρωση των Φορέων της Λέσβου


Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενημέρωση των Φορέων της Λέσβου από την ερευνητική ομάδα της Κλινικής Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, για το ευρωπαϊκό έργο  «EUR-HUMAN - EUropean Refugees - HUman Movement and Advisory Networ”.

Το έργο έχει στόχο να ενισχύσει την ικανότητα, τη γνώση, την εμπειρία των ευρωπαϊκών κρατών μελών που δέχονται πρόσφυγες και μετανάστες, στην αντιμετώπιση των αναγκών υγείας, στη φροντίδα τους, καθώς και στην προστασία της υγείας του ευρωπαϊκού πληθυσμού.


Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής κα. Καλλιόπη Γόμου, ενώ η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης είχε επικεφαλής τον καθηγητή γενικής ιατρικής και πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κ. Χρήστο Λιονή.