Φόβος και τρόμος οι εξωσχολικοί παράγοντες στο ΓΕΛ και Γυμνάσιο Γέρας Λέσβου

Επιστολή αγανάκτησης και φόβου από τους Δ/ντες του ΓΕΛ Γέρας και Γυμνασίου Γέρας


Επανερχόμαστε με την παρούσα αναφορά μας να σας υπενθυμίσουμε το μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε το Λύκειο και το Γυμνάσιο Γέρας ,  δηλαδή τη συγκέντρωση ακριβώς στην εξωτερική είσοδο – έξοδο του σχολείου δικύκλων και διάφορων εξωσχολικών παραγόντων.

Όλοι αυτοί δημιουργούν πριν και με την έξοδο των μαθητών ένα επικίνδυνα ενοχλητικό περιβάλλον για το οποίο εμείς οι Διευθυντές , το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και οι μαθητές έχουμε τον φόβο ότι από στιγμή σε στιγμή κάτι κακό θα συμβεί. Σημειώνουμε ότι στο σημείο αυτό που συγκεντρώνονται όλοι αυτοί και τα δίκυκλά τους υπάρχει κίνηση αυτοκινήτων του δημόσιου δρόμου και γίνονται οι αναστροφές των λεωφορείων που μεταφέρουν τους μαθητές στα χωριά τους. Ακόμα οι θόρυβοι που προκαλούνται από τα δίκυκλα , τις φωνές και τις βρισιές τους παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων.

Παρακαλούμε για άλλη μια φορά να συνδράμετε για την αποκατάσταση της ομαλότητας του σχολικού εξωτερικού χώρου , πριν δημιουργηθεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός στους μαθητές μας.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Γέρας                                 Ο Διευθυντής του ΓΕΛ ΓέραςΠαπουτσάνης Ιωάννης                                                                        Ψαρρός Παναγιώτης