Τίτλοι τέλους για τον αρχηγό της Καλλονής Γ. Μανουσο- Καραγεωργιου «Αν η διοίκηση θέλει να επανέλθει στην Α΄ θα μείνω να παλέψω»

Μανούσος: «Θα φύγω το καλοκαίρι από την Καλλονή», Καραγεωργίου: "Football League με την Καλλονή"

Ο Γιωργος Μανούσος μετά το τέλος του αγώνα αποκάλυψε πως θα φύγει το καλοκαίρι από την ομάδα της Λέσβου. Ο μεσοεπιθετικός της Καλλονής αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ και στο ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα. Ο τεχνικός της Καλλονής, Νίκος Καραγεωργίου, στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας στάθηκε κυρίως στις σκέψεις του για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και την επόμενη ημέρα της ομάδας, ενώ κατέθεσε και τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ.


Ο Μανούσος με δηλώσεις του αρχικά μίλησε για τον υποβιβασμό της Καλλονής: «Η ομάδα υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Θα παλέψουμε το κάθε παιχνίδι από αυτά που απομένουν».
Για το αν είδε διαφορές στον ΠΑΟΚ σήμερα, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Υπήρχε διαφορά στο στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Το σύστημα με τέσσερις πίσω νομίζω τους ταιριάζει περισσότερο. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα αλλά θα πρέπει ο κόσμος να κάνει λίγη υπομονή».

Για το δικό του μέλλον: «Το συμβόλαιο μου τελειώνει και θα φύγω από την ομάδα…»

Ο τεχνικός της Καλλονής, Νίκος Καραγεωργίου, στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας στάθηκε κυρίως στις σκέψεις του για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και την επόμενη ημέρα της ομάδας, ενώ κατέθεσε και τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Μέχρι και σήμερα παρά το ότι έχουμε μείνει με λίγα παιδιά έμπειρα. Κάνουν τεράστια προσπάθεια για να φύγουν με ψηλά το κεφάλι και να ολοκληρωθεί μία κακή χρονιά για την ομάδα.Πιστέψαμε ότι θα καταφέρουμε να το γυρίσουμε, αλλά τα αποτέλεσματα δεν ήταν αυτά που θα μας επέτρεπαν να πετύχουμε τον στόχο. Εχουν μείνει τρία παιχνίδια, με αυτή τη λογική θα τα αντιμετωπίσουμε και από εκεί και πέρα να αρχίσουν οι άνθρωποι του συλλόγου να βλέπουν την επόμενη ημέρα.

Όσο για το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Είχε λογική στο παιχνίδι του, όπως με τον Παναιτωλικό. Έχει μια λογική και καλό είναι να την στηρίξει».

Όταν του ζητήθηκε να δώσει διευκρινίσεις γι’ αυτά που είπε για τον ΠΑΟΚ: «Δεν είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι παίκτες που ήταν αρνητικοί, τώρα που η ομάδα παίζει με ένα απλό και ρεαλιστικό τρόπο, βγάζουν τα καλά χαρακτηιστικά του. Δεν έγινε η Μπαρτσελόνα βέβαια επειδή κέρδισε με 3-0 την Καλλονή».


Για το μέλλον του στην Καλλονή: «Χρειάζεται ένας μήνας για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Εγώ τιμώ το συμβόλαιό μου. Στο τέλος αν οι φιλοδοξίες και τα όνειρα αυτών των ανθρώπων είναι να επανέλθουν στην κατηγορία, δεν με πειράζει να είμαι στην Β’ Εθνική. Αρκεί να υπάρχει στόχος. Αλλωστε όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, πήγα στον Εργοτέλη, στην Β’ Εθνική».