ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανοιχτά αύριο όλα τα σχολεία της Λέσβου

Επειδή από το μεσημέρι και μετά επικράτησε μια σύγχυση με κάποιο «λάθος» δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας σας ξανά ενημερώνουμε για το τι θα γίνει αύριο με τα σχολεία στην Λέσβο.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχει το lesvospost.com η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ομαλοποιηθεί, ενώ δεν αναμένεται περεταίρω επιδείνωση του καιρού. Αύριο ο καιρός αναμένεται αίθριος με μερική συννεφιά και μεγάλες περιόδους με ηλιοφάνεια, για ακόμα μια ημέρα όμως θα έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες που δεν αναμένεται να ξεπερνούν τους 6 βαθμούς κελσίου.

Να σημειώσουμε ότι στα περισσότερα χωριά η χιονόπτωση έχει σταματήσει. Στην πολη της Μυτιλήνης από τις 14:30 και μετά έριχνε χιονόνερο το οποίο σταμάτησε και αυτό περίπου στις 17:00.

Με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεων, παγετού, πτώσης θερμοκρασίας) που πλήττουν το νησί της Λέσβου, και ιδιαίτερα την πρωτεύουσα του νησιού την Μυτιλήνη, σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, τα Εσπερινά Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Εσπερινό Γυμνάσιο Μυτιλήνης με Λ.Τ. (Λυκειακές Τάξεις), καθώς και το Εσπερινό ΕΠΑΛ Μυτιλήνης), που βρίσκονται στην πόλη της Μυτιλήνης παραμείναν κλειστά και δεν θα λειτούργησαν.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2251350595 της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας του δήμου, προκειμένου να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Τι θα γίνει αύριο με τα σχολεία


Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε από τον Δήμο Λέσβου αύριο όλα τα σχολεία στην Λέσβο θα είναι ανοιχτά. Καλό θα είναι οι μαθητές και μαθήτριες να επικοινωνήσουν αύριο με τα κατά τόπους σχολεία και ιδιαίτερα στα χωριά της Λέσβου αν συνεχίσει να χιονίζει. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως




Το LesvosPost.com θα σας ενημερώνει συνεχώς με βίντεο και Φώτο απο την επέλαση του χιονιά στην Λέσβο.. 

Στείλτε μας τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες, καταγγελίες, παρατηρήσεις από την επέλαση του χιονιά στην Λέσβο στο E-mail μας lesvospost@gmail.com η στο group του Facebook εδω