Γιώργος Καραβατάκης: «Η Easystarter καλύπτει ένα μεγάλο κενό στα Startup»-Δείτε τι είπε ο Μυτιληνιός επιχειρηματίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την πρώτη ελληνική Crowdfunding πλατφόρμα, Easystarter, μιλά στο Startupper ο Γιώργος Καραβατάκης, CEO της ομώνυμης πλατφόρμας.


Ο Γιώργος Καραβατάκης αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στους σκοπούς της Easystarter, καθώς και στο κενό που καλείται να καλύψει, το οποίο δημιουργήθηκε από την οικονομική κρίση που «στράγγιξε» τους πόρους για τη χρηματοδότηση καινοτόμων νέων ιδεών και επιχειρήσεων.

Αναφέρεται ακόμα στα projects που έχει φιλοξενήσει, και φιλοξενεί, η πλατφόρμα, και σημειώνει την πολύ μεγάλη απήχηση που ήδη έχει, παρά το γεγονός ότι λειτουργεί μόλις λίγους μήνες.

Σημειώνει επίσης τα projects που μέσω της Easystarter έχουν στεφθεί με επιτυχία, ενώ αναφέρεται και στους στόχους της πλατφόρμας για το 2016 που περιλαμβάνουν την επέκταση της σε δύο – τουλάχιστον – χώρες του εξωτερικού.

Τέλος αναφέρεται στον τρόπο σύλληψης της πρώτης ελληνικής Crowdfunding πλατφόρμαΚάθε ιδέα μπορεί να πραγματοποιηθεί αρκεί να αξίζει

Μπες στο easystarter.com και κάνε πραγματικότητα την δική σου επιχειρηματική ιδέα ή βοήθησε άλλες ιδέες να πραγματοποιηθούν


Να τονίσουμε ότι η Easystarter.com είναι ο κύριος χορηγός του LesvosPost.com και σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα γι αυτήν την συνεργασία με τον νεαρό Μυτιληνιό επιχειρηματία Γιώργο Καραβατακη