Τώρα: Χιονίζει στην Λέσβο- Συνεχής ενημέρωση (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χιονιάς επέστρεψε για 3η φορά στην Λέσβο με σκοπό να μας αποχαιρετίσει οριστικά τουλάχιστον για τον Ιανουάριο.


Συνεχής ανανέωση κειμένου

UPDATE 19:00 26-1-16

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχει το lesvospost.com η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ομαλοποιηθεί, ενώ δεν αναμένεται περεταίρω επιδείνωση του καιρού. Αύριο ο καιρός αναμένεται αίθριος με μερική συννεφιά και μεγάλες περιόδους με ηλιοφάνεια, για ακόμα μια ημέρα όμως θα έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες που δεν αναμένεται να ξεπερνούν τους 6 βαθμούς κελσίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε από τον Δήμο Λέσβου αύριο όλα τα σχολεία στην Λέσβο θα είναι ανοιχτά. Καλό θα είναι οι μαθητές και μαθήτριες να επικοινωνήσουν αύριο με τα κατά τόπους σχολεία και ιδιαίτερα στα χωριά της Λέσβου αν συνεχίσει να χιονίζει. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως

Να σημειώσουμε ότι στα περισσότερα χωριά η χιονόπτωση έχει σταματήσει. Στην πολη της Μυτιλήνης από τις 14:30 και μετά έριχνε χιονόνερο το οποίο σταμάτησε και αυτό περίπου στις 17:00.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2251350595 της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας του δήμου, προκειμένου να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων από αύριο κιόλας, κυρίως όμως από την Τετάρτη το θερμόμετρο ξαναπαίρνει την ανιούσα και την Πέμπτη, όπως επίσης και την Παρασκευή ο υδράργυρος αναμένεται να φθάσει στους 17 βαθμούς.



(Κάντε κλικ ΕΔΩ η στην ετικέτα «ΧΙΟΝΙΑ» και δείτε περισσότερα απο ολη την Λέσβο)

UPDATE 16:45 26-1-16

Έχει αρχίσει να ομαλοποιείτε ο καιρός ενώ δεν αναμένεται περεταίρω επιδείνωση. Σε κάποια χωριά η χιονόπτωση έχει σταματήσει ενώ στην Μυτιλήνη εδώ και 2 ώρες περίπου ρίχνει χιονόνερο. Με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, τα Εσπερινά Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Εσπερινό Γυμνάσιο Μυτιλήνης με Λ.Τ. (Λυκειακές Τάξεις), καθώς και το Εσπερινό ΕΠΑΛ Μυτιλήνης). Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε από τον Δήμο Λέσβου αύριο όλα τα σχολεία θα είναι ανοιχτα. Καλό θα είναι οι μαθητές και μαθήτριες να επικοινωνήσουν αύριο με τα κατά τόπους σχολεία και ιδιαίτερα στα χωριά της Λέσβου αν συνεχίσει να χιονίζει. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως

UPDATE 14:10 26-1-16


Χιονόπτωση ακόμη και σε μηδέν υψόμετρο! 

Οι δρόμοι όσο περνάει η ώρα κλείνουν ολοένα και περισσότερο! Ο δρόμος προς φίλια είναι κλειστός απο τον Άγιο Ιγνάτιο και πάνω. Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση! Επίσης με αλυσίδες και τεράστια προσοχή η κίνηση στον δρόμο Καλλονή-Μυτιλήνη. Οι εργάτες κάνουν προσπάθεια με τα μηχανήματα να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι, αλλά η ένταση του χιονιού δεν βοηθάει!


UPDATE 13:55 26-1-16

Χιονίζει σε όλη την Λέσβο ακόμα και μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης, σε κάποιες περιοχές είδη το έχει στρώσει και χρειάζεται προσοχή στους δρόμους..

UPDATE 13:30- 26-01-16



Ισχυρή χιονόπτωση αυτήν την στιγμή στα ορεινά χωριά αλλα και σε Παγανη, Καγιαννη , Αγία Μαρίνα,



UPDATE 13:00- 26-01-16



Πυκνό χιόνι πέφτει αυτήν την στιγμή μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης. Χιονίζει και στην Αγία Παρασκευή Λέσβου (σε λίγο αποκλειστικά βίντεο)


Αρχική ενημέρωση ώρα: 12:15 26-01-16

Σε πολλά χωριά του νησιού χιονίζει εδώ και περίπου μια ώρα. 

Χιονίζει σε Αγιασο, Σκουταρο, Φιλια, Μανταμαδο, Ανεμωτια, Σκαλοχωρι, Βατουσα, Άγρα, Μεγαλωχορι, Παλαιοχωρι, Βαφειο, Μολυβο, Καλλονή, Δάφια, Φιλια Αμπελικο αλλά και χαμηλότερα.

Τό χιόνι το έχει στρώσει στα περισσότερα χωριά ,και με χαμηλό υψόμετρο ,και συνεχίζει να χιονίζει. 

Μέχρι τώρα δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Οι αρχές συνιστούν οι μετακινήσεις να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή στα χωριά της δυτικής, βόρειας και κεντρικής Λέσβου.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2251350595 της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας του δήμου, προκειμένου να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Το LesvosPost.com θα σας ενημερώνει συνεχώς με βίντεο και Φώτο απο την 3η επέλαση του χιονιά στην Λέσβο..


Στείλτε μας φωτογραφίες και video από την κακοκαιρία που θέλετε να δημοσιευτούν στο site μας γράφοντας μία σύντομη περιγραφή και φυσικά το ονοματεπώνυμο σας και εμείς θα το δημοσιεύσουμε στην αρχική μας σελίδα.

Στείλτε μας τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες, καταγγελίες, παρατηρήσεις στο E-mail μας lesvospost@gmail.com η στο group του Facebook εδω


Συνεχής ανανέωση κειμένου

Σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από πολλές χιονισμένες περιοχές της Λέσβου


Δείτε φωτογραφίες από την Χιονισμένη Λέσβο

Βάλτε τον δείκτη του ποντικιού πάνω στις εικόνες για να δείτε ποιες περιοχές απεικονίζονται 


 Λουτρά Μυτιλήνης- Αγγελική Πατσελλη



Αγιασος-  Στελιος Καζατζης-Μαρια Χαριλαου 


Μυτιλήνη- Αφροδίτη Παπαδημου


ΠΛΩΜΑΡΙ- ΦΩΤΟ: Γ. Πιτσηλαδης

Φιλια Λέσβου- Τελονιατης Ιγνατης
Φιλια Λέσβου- Τελονιατης Ιγνατης


Δρόμος Καλλονής-Φίλιας- Kalloninews.gr




Βίντεο από την χιονόπτωση στην Καλλονή σήμερα- kalloninews.gr