Ημερίδα με θέμα «Κόκκινα Δάνεια: τρόποι προστασίας και εναλλακτικές λύσεις» διοργανώνει το Επιμελητήριο Λέσβου

Μία άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο, διοργανώνει το Επιμελητήριο Λέσβου.


Η ημερίδα έχει θέμα «Κόκκινα Δάνεια: τρόποι προστασίας και εναλλακτικές λύσεις» και θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη,  την ερχόμενη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016, στις 06:00 μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου «Ιωάννης Παυλακέλλης»

Τα θέματα για τα οποία θα γίνει ενημέρωση είναι: 

1.Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών
2. Αναδιάρθρωση Δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού
3. «Κόκκινα» Δάνεια
4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες
5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια
6. Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια
7. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Η ενημέρωση βασίζεται και περιλαμβάνει και όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς.

Μετά το πέρας της ημερίδας θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.

Ομιλητές – εισηγητές θα είναι οι κ.κ. Γαλλιάκης Χρήστος, Οικονομικός Διευθυντής και Καψούρης Αντώνιος, χρηματοκοικονομικός σύμβουλος, της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations.

Το Επιμελητήριο Λέσβου, έχοντας ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του και σε συνεννόηση με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος V.P Negotiations, παρέχει σε όποιο μέλος του επιθυμεί, τη δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος.  

Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας στο χώρο του Επιμελητηρίου, την Τρίτη 02 Φεβρουαρίου και Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016.
Για δηλώσεις συμμετοχής και αίτηση παροχής προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την σχετική φόρμα έως και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, στον παρακάτω σύνδεσμο (Link) :Πληροφορίες και αιτήσεις: Επιμελητήριο Λέσβου 22510-29727 κα Αγγέλα Χατζηγιαννάκη