Έρχονται τα Public στην Μυτιλήνη-Ποιες είναι οι θέσεις εργασίας

Στη Λέσβο επεκτείνεται η αλυσίδα πολυκαταστημάτων Public  ο οποία μέσα στο νέο έτος θα λειτουργήσει το κατάστημά της στη Μυτιλήνη.


Η Public η οποία είναι γνωστή επιχείρηση ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών συσκευών, βιβλίων, κινητής τηλεφωνίας κ.α. ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση  προσωπικού 8 ατόμων για το κατάστημά της στη Μυτιλήνη.

 Το ενδιαφέρον της εταιρείας για επέκτασή της στη Λέσβο είχε ξεκινήσει από το 2014 όταν είχε προσεγγίσει το Επιμελητήριο Λέσβου προκειμένου να μισθώσει το ισόγειο του κτιρίου στην προκυμαία. Η απάντηση όμως ήταν αρνητική. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία ήδη έχει δει καταστήματα στην οδό Ερμού και στην οδό Αρχιπελάγους στην Πλατεία Σαπφούς καθώς και το κτίριο όπου στεγαζόταν η Γενική Τράπεζα.

Το Lesvosnews.net σας παρουσιάζει τις θέσεις εργασίας για το νέο κατάστημα  στη Μυτιλήνη: 

Διευθυντής Καταστήματος (Κωδ. θέσης  SGR/0514 Store Manager)

Ο Διευθυντής Καταστήματος είναι υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος μέσω της αποτελεσματικής υλοποίησης των εταιρικών στόχων και της αποτελεσματικής διοίκησης της ομάδας των πωλητών, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις και εξασφαλίζοντας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών με γνώμονα τη μεγιστοποίηση των ευκαιριών πώλησης και κερδοφορίας του καταστήματος.


Store Operations Manager (Κωδ. θέσης  SGR/0514 Store Operations Manager)

Ο Store Operations Manager είναι ο συνδετικός κρίκος που ενώνει και επικοινωνεί απαραίτητες πληροφορίες για την ομαλή διεξαγωγή των διαδικασιών, μεταξύ των κεντρικών γραφείων και του καταστήματος. Επίσης, διατηρεί ελεγκτικό, εποπτικό καθώς και ενεργό ρόλο στην ορθή λειτουργία των αναγκών του καταστήματος.


Service Technician (Κωδ. θέσης  SGR/0514 Tech_HY)

O Service Technician είναι υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία του Service καθώς και την άρτια εκτέλεση του συνόλου των εργασιών (επισκευές hardware & software συσκευών όπως pc-laptop-tablet-κινητά), με στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών.

Ταμίας Καταστήματος (Κωδ. θέσης  SGR/0514 Cashier)

Οι Ταμίες έχουν στην ευθύνη τους την εξυπηρέτηση των πελατών στο ταμείο εισπράττοντας το αντίτιμο σύμφωνα με τις προκαθορισμένες οδηγίες και διαδικασίες που ορίζονται από την εταιρία.

Σύμβουλος Πωλήσεων Προϊόντων Τεχνολογίας (Κωδ. θέσης  SGR/0514 Sales_ IT)
Σύμβουλος Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας (Κωδ. θέσης  SGR/0514 Sales_Mob)
Σύμβουλος Πωλήσεων Βιβλίου (Κωδ. θέσης  SGR/0514 Sales_Book)
Σύμβουλος Πωλήσεων Μουσικής/DVD (Κωδ. θέσης SGR/0514 Sales_Music/DVD)

Οι Σύμβουλοι Πωλήσεων έχουν στην ευθύνη τους την εξυπηρέτηση των πελατών διεκπεραιώνοντας μέρος ή σύνολο πωλήσεων (προϊόντων και υπηρεσιών). Επιπλέον, υποστηρίζει διοικητικές λειτουργίες του καταστήματος και φροντίζει για την άψογη λειτουργία και οργάνωση του χώρου έκθεσης και αποθήκευσης των προς πώληση προϊόντων.

Υπάλληλος Αποθήκης (Κωδ. θέσης SGR/0514 WH)

Ο Υπάλληλος αποθήκης διεκπεραιώνει εργασίες σχετικές με τις εκροές & εισροές προϊόντων από και προς την αποθήκη του καταστήματος, με στόχο την βέλτιστη διευθέτηση και διαχείριση των αποθεμάτων του καταστήματος.


Μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας ακολουθώντας το link «Υποβολή Βιογραφικού» προκειμένου να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα στο site του Public, επιλέγοντας  τον κωδικό της θέσης που σας ενδιαφέρει, από τις «Θέσεις στα Καταστήματα», και επιλέγοντας ως επιθυμητή περιοχή εργασίας τη Μυτιλήνη.