Τελειώνει ο Μπαργκαν από την Καλλονή- Στον Ατρόμητο υπέγραψε ο Κειτα-Από 5€ τα εισιτήρια με Πανθρακικο στην Μυτιλήνη

Πιθανή η αποχώρηση του Κενάν Μπαργκάν από την Καλλονή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ζήτησε να μείνει ελεύθερος. 


Ενα ακόμα "διαζύγιο" αναμένεται να προκύψει εκτός απροόπτου στην Καλλονή. Ο Κενάν Μπαργκάν ζήτησε από τη διοίκηση να αποχωρήσει και να μείνει ελεύθερος. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, άλλωστε, δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή του, Νίκο Καραγεωργίου.

Εφέτος ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας της Λέσβου, έχοντας σημειώσει τρία γκολ σε 17 παιχνίδια (τα 13 ήταν για τη Super League και τα 4 στο Κύπελλο). Μένει να φανεί εάν όντως ο Μπαργκάν λύσει το συμβόλαιό του και αποτελέσει παρελθόν. Υπενθυμίζεται ότι τον ίδιο δρόμο έχουν τραβήξει και οι Κλαντρμούμπσκι, Σάμπα, Αντέτζο και Κεϊτά.

Ο Πολ Κεϊτά από την Δευτέρα το μεσημέρι είναι και επίσημα παίκτης του Ατρόμητου υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Κεϊτά που έμεινε ελεύθερος από την Καλλονή επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο και να βοηθήσει την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα στην προσπάθεια που κάνει τη φετινή σεζόν. 


Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό! 

€5 και €10 το κόστος 

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, θα γίνει ως εξής:

Από τις 10:00 έως τις 16:00 Τετάρτη (20/1) έως Παρασκευή (22/1) από τα γραφεία της ΠΑΕ και από το ίδιο σημείο το Σάββατο (23/1) από τις 10:00 έως τις 12:00 και από τις 13:00 στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

ΤΜΗΜΑ 1-2-4-5

€5

ΤΜΗΜΑ VIP

€10

Προμηθευτείτε online το εισιτήριό σας μέσω του VIVA.GR πατώντας ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

-              Για την έκδοσή του απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων του φιλάθλου και είναι απαραίτητο γι'αυτό το λόγο να φέρει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο.
-              Τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του εισιτηρίου υποχρεωτικά είναι το επίθετο, το όνομα και ο αριθμός ΑΜΚΑ.
-              Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.
-              Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.
Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων που θα προσέλθουν στα εκδοτήρια ή στα άλλα σημεία (γραφεία) για την έκδοση εισιτηρίου καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.
Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να προσέρχονται αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στις εισόδους καθώς ο έλεγχος και η ταυτοποίηση απαιτούν περισσότερο χρόνο.
Θυμίζουμε πως στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης λειτουργεί σύστημα εποπτείας με κάμερες για την πρόληψη φαινομένων βίας.

Ο αθλητικός νόμος προβλέπει βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.