Ο αιώνιος έφηβος της ποπ Πασχάλης Αρβανιτίδης στην Plaz in the city (Τσαμακια Μυτιλήνης)

Ο αιώνιος έφηβος της ποπ Πασχάλης, αυτή την Δευτέρα στη σκηνή της plaZ in the city Μυτιλήνης, τραγουδά όλες τις μεγάλες επιτυχίες του!


Από τον "Τρόπο" έως το "Σχολείο", από τον "Αλέξη" ως το "Παραδώσου λοιπόν".

Η σκηνή της plaZ in the city Μυτιλήνης θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 28 Αύγουστου τον μεγαλύτερο POP τραγουδιστή και ιδρυτικό μέλος των ‘’OLYMPIANS’’, Πασχάλη.

Χωρίς να έχει χάσει τίποτα από την λάμψη του παρελθόντος, με την ξεχωριστή φωνή του, μας ταξιδεύει στην  εποχή της αθωότητας και  της  άνθισης των μεγάλων ελληνικών pop συγκροτημάτων αλλά και στην μετέπειτα μεγάλη solo καριέρα του,  η οποία συνεχίζεται, καθώς τα τραγούδια του ψυχαγωγούν και συγκινούν ως σήμερα και σίγουρα θα συνεχίσουν να το κάνουν για πολλά χρόνια ακόμα.

Χορέψτε, συγκινηθείτε, απολαύστε το !

Δυο λόγια για τον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη:

Ο Πασχάλης (Αρβανιτίδης) είναι γέννημα Δονάτου Δράμας και θρέμμα Θεσσαλονίκης, αφού μεγάλωσε μέσα στα καλντερίμια της οδού Ολυμπιάδος (Άνω Πόλη) και στα μάρμαρα του Διοικητηρίου, στα παντοφλάδικα της οδού Σολωμού και στα μηχανουργεία του Παλιού Σταθμού.

Το πρώτο του συγκρότημα, το 1963,ήταν οι ‘’DRUGSTOREMEN’’. Παιδιά του Διοικητηρίου και της ΡΟΚΑΡΙΑΣ (καφενείο-λούναπαρκ) που μαζί τους γεννήθηκε και το πάθος του για την μοντέρνα μουσική. Τότε έγραψε ‘’ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ’’.

Το 1964 προσχώρησε στους ‘’ΒRAHMS’’ που έγινε το δημοφιλέστερο τότε γκρουπ της Θεσσαλονίκης.  Νέα του σύνθεση, ‘’Ο ΤΡΟΠΟΣ’’, (μουσική και στίχοι) που όταν παιζότανε στα μουσικά πρωινά και στο Φουαγιέ της Εταιρείας  Μακεδονικών Σπουδών,γινότανε το σώσε.

Τον Οκτώβρη του 1965 δημιουργήθηκαν οι  ‘’OLYMPIANS’’ .Tέσσερα μέλη των BRAHMS, ο Πασχάλης μπάσο και τραγούδι, ο Δημήτρης Λαζαρίδης (Jack)drums, o Kούλης Καλογιαννίδης guitar, ο Βαγγέλης Κουτσοτόλης (Σπόρος) saxofon και ένα μέλος των ‘’VIPS’’, o Άλκης Κακαλιάγκος piano-organ, ήταν τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος που έγραψε ιστορία στον χώρο της Ελληνικής Μοντέρνας Μουσικής.

Ανέτρεψε το κατεστημένο, έφερε νέους ήχους, νέες μουσικές προτάσεις και κυρίως ελληνικό στίχο, που ο Πασχάλης με τον δικό του ερμηνευτικό τρόπο τον έκανε να ηχεί ευχάριστα στα αυτιά της νεολαίας, με αποτέλεσμα οι OLYMPIANS να κατακτήσουν το πανελλήνιο και να γίνουν το δημοφιλέστερο συγκρότημα της δεκαετίας του ’60.

Το 1971 οι OLYMPIANS διέλυσαν και ο Πασχάλης συνέχισε την καριέρα του σαν solo τραγουδιστής αλλά και συνθέτης και στιχουργός πολλών επιτυχιών του.

Η αγάπη του για το POP τραγούδι αλλά και το ταλέντο του τον έκαναν έναν από τους πλέον αγαπημένους τραγουδιστές στην Ελλάδα.

Ακούραστος ‘’εραστής’’ του καλού τραγουδιού και του ταιριαχτού καλού στίχου στο POP  και ROCK τραγούδι , ο Πασχάλης καταθέτει και θα καταθέτει , οσο αντέχει, το ταλέντο του και την ψυχή του στο μεγάλο του πάθος, την μουσική.

Την Παρασκευή 28 Αύγουστου 2015, στην plaZ in the city Μυτιλήνης παίζει και τραγουδάει μαζί με τους φίλους του, σε ένα πρόγραμμα  που… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ!

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  22:00-03:00

Επικοινωνία:

Τηλ: 697-4762665

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ www.LesvosPost.com

Ο Πασχάλης στην plaz το 2014