ΟΡΓΙΟ στην Μυτιλήνη με 2 ζευγάρια-Βίντεο που έγινε viral αναστάτωσε την ήσυχη κοινωνία της Μυτιλήνης

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης από ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου με δύο γυναίκες και δύο άνδρες το οποίο περνά από κινητό σε κινητό και σκανδαλίζει τους ντόπιους.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ γυναίκες και άνδρες γνωρίζονταν από παλιά ωστόσο μία νύχτα τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή. Οι άνδρες ήθελαν κάτι παραπάνω από μία γνωριμία κάτι που σκανδάλισε τις κοπέλες οι οποίες τελικά αποφάσισαν να πουν το μεγάλο «ναι» για να καταλήξουν όλοι μαζί σε ένα κρεβάτι.

Την ώρα λοιπόν που η τετράδα μοιραζόταν εμπειρίες ο ένας από τους άνδρες αποφάσισε να μαγνητοσκοπήσει τις ερωτικές περιπτύξεις τους. Τότε άρχισαν όλα... Μέσα σε λίγες ημέρες το εν λόγω υλικό περνούσε με αστραπιαία ταχύτητα από το ένα κινητό στο άλλο με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερος κόσμος από το νησί να μαθαίνει τα... καμώματα των τεσσάρων αυτών συντοπιτών τους.

Όπως γίνεται συνήθως, οι κοπέλες στοχοποιήθηκαν περισσότερο με αποτέλεσμα για να γλυτώσουν τα πικρόχολα σχόλια γνωστών και φίλων οι δύο γυναίκες να... εξαφανιστούν από προσώπου γης αυτές τις ημέρες. Το βίντεο δεν έχει ανεβεί μέχρι στιγμής σε κάποιο site πορνογραφικού περιεχομένου, το στέλνουν όμως οι ντόπιοι ο ένας στον άλλον από τα κινητά τους με αποτέλεσμα να έχει γίνει το viral των ημερών στην Μυτιλήνη.


Πηγη Koolnews.gr