Αποθεώθηκαν από χιλιάδες θαυμαστές τους η Δ.Βανδή και ο Γ.Παπαδόπουλος στο OXY CLUB στην Πέτρα Λέσβου (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Μια καταπληκτική συναυλία, με δύο ξεχωριστούς καλλιτέχνες, την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (16/08) στο OXY CLUB στην Πέτρα Λέσβου.


 Οι δύο κορυφαίοι τραγουδιστές, ενθουσίασαν με τις ερμηνείες τους το κοινό της Λέσβου, παρασύροντάς το μουσικά.

Εκατοντάδες νέοι και νέες βρέθηκαν στο OXY CLUB, για να απολαύσουν δύο από τους πιο φημισμένους καλλιτέχνες της ελληνικής pop μουσικής σκηνής, την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους ANTONY PL+ Kiriako D (Resident DJs of OXY Club) 
Λίγο μετά τις 1:00 μ.μ με χειροκροτήματα και επευφημίες υποδέχτηκαν τον Γιώργο Παπαδόπουλο οι θαυμαστές του στην σκηνή του OXY CLUB στην Πέτρα Λέσβου.

Γύρω στις 2:00 την εμφάνιση της έκανε η μοναδική Δέσποινα Βανδή όπου χιλιάδες νέοι, ηλικιωμένοι και θαυμαστές της ζητωκραύγαζαν και την αποθέωσαν.

Χαλαρή και ευδιάθετη η Δέσποινα καλωσόρισε όσους βρέθηκαν στην συναυλία της, που δεν ήταν και λίγοι, αφού το στο OXY CLUB ήταν κατάμεστο την Κυριακή το βράδυ και ξεκίνησε ερμηνεύοντας παλιά και νέα τραγούδια.

Οι δυο τραγουδιστές ξεσήκωσαν το κοινό με την ορχήστρα τους και το μουσικό τους πρόγραμμα.

Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο και συγκινητικό ειδικά την στιγμή που σε κάποια τραγούδια έσβηναν τα φώτα και το κοινό άναψε κινητά και αναπτήρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί κάτοικοι ταξίδεψαν από την άλλη άκρη της Λέσβου για να ακούσουν live τους δυο γνωστούς καλλιτέχνες.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους δυο καλλιτέχνες να εναλλάσσονται στην σκηνή η να τραγουδάνε και μαζί κρατώντας αμείωτο το κέφι ως το πρωί… Το είπε άλλωστε η Δέσποινα, ότι έχει μάθει πως είμαστε ξενύχτηδες στην Λέσβο.

Το ρεπερτόριο περιελάμβανε παλαιότερα αλλά ακόμη αγαπημένα τραγούδια της Δέσποινας Βανδή καθώς και πολλά από την πιο πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά μαζί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Με το ασυγκράτητο ταμπεραμέντο, την αστείρευτη ενέργεια επί σκηνής και μια φωνή που μένει χαραγμένη στη μνήμη για πολλή ώρα αφού τελειώσει το τραγούδι, η Δέσποινα Βανδή καθήλωσε το κοινό της Λέσβου, υπενθυμίζοντας στους θαυμαστές της για ποιο λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το δυνατό της χαρτί.

Άκρως ανανεωμένη και καλοκαιρινή η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια μάγεψε το κοινό με τη σέξι εμφάνισή της και το διασκεδαστικό πρόγραμμα που παρουσίασε με τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Τα δυο μεγάλα ταλέντα του ελληνικού τραγουδιού ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα κέρδισε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Ο εντυπωσιακός χώρος του OXY CLUB, διαμορφώθηκε ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά για να φιλοξενήσει ακόμα ένα μεγάλο καλοκαιρινό event……

Το LesvosPost.com όπου ήταν χορηγός επικοινωνίας και σε αυτό το event βρέθηκε σε ακόμη ένα μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού στην Λέσβο και κατέγραψε από κοντά τις κινήσεις των τραγουδιστών και της αποστολής τους....αλλά και τον εκστασιασμένο κόσμο που τραγουδούσε τις επιτυχίες των τραγουδιστών..




Φώτο, ΒΙΝΤΕΟ: Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)















Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: 
https://www.facebook.com/groups/summerlesvos


Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com