Πλημμύρησε με αρώματα η αγορά της Μυτιλήνης-Εγκαίνια στο νέο κατάστημα Boutique αρωματοποιίας ZONIOU (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Boutique αρωματοποιίας ZONIOU "Everlasting Essence" αρωματοπωλείου και προϊόντων περιποίησης στην Μυτιλήνη, και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού και Σαπφούς 3.


Η τελετή των εγκαινίων έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 το απόγευμα και το κοινό είχε τη ευκαιρία να δοκιμάσει την μεγάλη γκάμα των προϊόντων.

Η διεύθυνση του καταστήματος ευχαριστεί τους πελάτες του για την εμπιστοσύνη που δείχνουν από την ημέρα που άνοιξε (04/07/15) έως και σήμερα και θα προσπαθούν πάντα να μη λείψει τίποτα από την μέχρι τώρα μεγάλη ποικιλία αρωμάτων και προϊόντων περιποίησης σώματος και η μεγάλη γκάμα θα αυξάνεται συνεχώς.

Η έκπληξη της βραδιάς δεν θα μπορούσε να είναι η έκθεση ζωγραφικής που είχαν ετοιμάσει οι ιδιοκτήτες του καταστήματος ZONIOU στην Μυτιλήνη στο δίπλα κατάστημα τους. Οι καταπληκτικές εικόνες ζωγραφικής ήταν φτιαγμένες με μεράκι από την κόρη της ιδιοκτήτριας Δέσποινα Στεφανογλου όπου πρόσφατα πήρε και το πτυχίο της.

Η μεγάλη σειρά αρωμάτων καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, τα οποία έχουν μεγάλη διάρκεια κι υψηλή ποιότητα μέχρι το τέλος, σε τιμές πολύ προσιτές.

Το LesvosPost.com παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος και παρακάτω ακολουθει το πλούσιο υλικό με βίντεο και φωτο από τον λαμπερό κόσμο των αρωμάτων.


Δείτε μερικά πλάνα από τα εγκαίνια του καταστήματος και πάρτε μια γεύση από αυτό

«Boutique αρωματοποιίας ZONIOU "Everlasting Essence"»

Ο θαυμαστός κόσμος της υψηλής αρωματοποιίας έφτασε στη Λέσβο για να μας πλημμυρίσει με μοναδικά και εκλεκτά αρώματα.

Η Στέλλα Σουτζιδέλλη σε συνεργασία με την Boutique αρωματοποιίας ZONIOU "Everlasting Essence" εγκαινίασαν στις 4 Ιουλίου, μια όμορφη και φιλόδοξη συνεργασία που στεγάζεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, επί της οδού Ερμού και Σαπφούς 3 (έναντι Εθνικής Τράπεζας).

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της BOUTIQUE αρωματοποιίας ZONIOU για την Λέσβο θα είναι η Στέλλα Σουτζιδελλη η οποία διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια κατάστημα Ειδή Δώρων- Καπνιστού-Ρολόγια στην Ερμού 42(Στοά Βεκρελλη).

Το μοναδικό κατάστημα «Ζώνιου» στην Μυτιλήνη έκανε opening στις 4 Ιουλίου και κέρδισε άμεσα τις εντυπώσεις των καταναλωτών.


Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ: 2251103248